Cataloguswaarde Auto en Autoverzekering Gratis Berekenen.

Cataloguswaarde auto nu snel te achterhalen en de premie autoverzekering omlaag!

Pas een occasion gekocht? De cataloguswaarde auto voor de bijtelling nodig? Sinds kort kunt u bij Depremievergelijker.nl via het premieberekeningsprogramma autoverzekering gratis en snel de catalogusprijs achterhalen. U kunt op kenteken zoeken of op het autotype gekoppeld aan het bouwjaar! Ook de dagwaarde vindt bij ons snel een eenvoudig.

Desgewenst berekent u de premie voor een goedkope autoverzekering gelijk mee.  En sluit u gelijk uw nieuwe autoverzekering af? Dan ontvangt u ook nog eens 10% extra korting op de eerste premiebetaling naast de toch al hoge extra internetkorting op onze autoverzekeringen.

Cataloguswaarde auto berekenen
(Geen Kenteken? Vul dan het juiste type auto in)

Wij berekenen de cataloguswaarde auto en de dagwaarde auto gratis voor u!

Heeft u nog een autoverzekering? Ga dan naar de Opzegservice. Wij regelen dan de opzegging van andere autoverzekeringen voor u en u krijgt dan van ons een wel heel voordelige nieuwe autoverzekering.

De cataloguswaarde auto is voor uw autoverzekering belangrijk voor de cascoverzekering

De nieuwprijs van uw auto is immers bepalend voor de hoogte van de premie.

U heeft het waarschijnlijk al eens meegemaakt: u wilt uw auto WA-Casco verzekeren en dan volgt onvermijdelijk de vraag wat de oorsponkelijke catalogusprijs van uw auto was. Voor het achterhalen van de cataloguswaarde auto zijn veel, heel veel sites te bezoeken maar u ontdekte misschien al, dat de speurtocht naar de toenmalige nieuwprijs van auto’s vaak een lange eenzame weg kan zijn als u de auto niet zelf nieuw heeft gekocht. Er zijn zoveel typen en bouwjaren; vindt daar de oorspronkelijke catalogusprijs van uw auto maar eens tussen.

Depremievergelijker.nl heeft voor u een goedkope autoverzekering. Voert u een berekening cataloguswaarde auto uit, of zoekt u de dagwaarde van uw auto, wij helpen u graag..

About 

Komende vanuit de accountancy, begon Kees van den Berg (1961) zijn opleiding en loopbaan in het verzekeringsvak bij Delta Lloyd Schadeverzekering NV. Daar werkte hij een aantal jaren als inspecteur. In 1988 vestigde hij zich als zelfstandig assurantieadviseur voor particlulieren en het MKB in Bergen op Zoom. Kees is eigenaar van de Depremievergelijker.nl en publiceert ten behoeve van de consument over verzekeren en verzekeringen; van autoverzekering tot zeilbootverzekering. Voor de consument zijn verzekeringen vaak saaie, maar vooral ondoorgrondelijke noodzakelijkheden. Goede en heldere uitleg moeten helpen, om de juiste keuze te maken. Daar is, binnen het enorme aanbod op internet, heel veel behoefte aan bij mensen die een nieuwe verzekering zoeken. Van uit die gedachte is in 2006 Depremievergelijker.nl ontstaan.