Autoverzekering Malus – Schadevrije jaren negatief – minjaren

Uw aantal schadevrije jaren is negatief en er is Malus registratie? Wij helpen u zoeken naar een betaalbare oplossing voor uw autoverzekering ondanks de Malus.

Schadevrije jaren leveren op de autoverzekering korting op die bij sommige verzekeraars kan oplopen tot 80%. Het aantal schadevrije jaren is bepalend voor de hoogte van deze korting. Zogenaamde min-jaren kunnen echter een forse premie-opslag betekenen. (Malus)

Hoe te handelen bij negatieve schade vrije jaren bij het aanvragen van een nieuwe autoverzekering leest u hier.

Wanneer u een nieuwe autoverzekering wil afsluiten en u heeft door een aantal schaden geen schadevrije jaren opgebouwd (malus in plaats van bonus), begint u als als het ware weer opnieuw op de Bonus-Malusladder. Dat maakt de autoverzekering dan een stuk duurder voor de consument, en daar proberen we iets tegen doen.

Erger is het, wanneer uw aantal schadevrije jaren op uw vorige autoverzekering negatief is geworden. Het was dan altijd bijzonder moeilijk om elders nog geaccepteerd te worden. Als dit al mogelijk was, dan kon dit vaak alleen tegen een (zeer) hoge premie. Uw aantal schadevrije jaren is voorts voor iedere verzekeraar na te gaan in een centraal systeem, Roy-Data geheten, en daar is uw vorige autoverzekering met de zogenaamde Malus (minjaren) bekend.

Schadevrije jaren autoverzekering negatief? Depremievergelijker.nl kan wellicht helpen.

Om te voorkomen dat u elders tegen acceptatieproblemen oploopt of met zeer hoge premies wordt geconfronteerd, kunnen wij vaak toch van dienst zijn. Heeft u een negatief aantal schadevrije jaren (malusregistratie), ga dan toch naar onze premieberekening autoverzekering. Daar kunt u bij het het gevraagde aantal schadevrije jaren invullen -1,-2, -3 enz. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij in veel gevallen toch een goede en betaalbare oplossing voor u vinden.

De premieberekeningen (ook met een  negatief aantal schadevije jaren) kunt u ook via de volgende links bereiken:

Depremievergelijker.nl, Samen op weg naar een hoog aantal schadevrije jaren op uw autoverzekering, van malus naar bonus! 

About 

Komende vanuit de accountancy, begon Kees van den Berg (1961) zijn opleiding en loopbaan in het verzekeringsvak bij Delta Lloyd Schadeverzekering NV. Daar werkte hij een aantal jaren als inspecteur. In 1988 vestigde hij zich als zelfstandig assurantieadviseur voor particlulieren en het MKB in Bergen op Zoom. Kees is eigenaar van de Depremievergelijker.nl en publiceert ten behoeve van de consument over verzekeren en verzekeringen; van autoverzekering tot zeilbootverzekering. Voor de consument zijn verzekeringen vaak saaie, maar vooral ondoorgrondelijke noodzakelijkheden. Goede en heldere uitleg moeten helpen, om de juiste keuze te maken. Daar is, binnen het enorme aanbod op internet, heel veel behoefte aan bij mensen die een nieuwe verzekering zoeken. Van uit die gedachte is in 2006 Depremievergelijker.nl ontstaan.