Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren (WAP) vernieuwd.

27 april 2009 door

Voor de Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren (afgekort AVP of WAP) komt Depremievergelijker.nl vanaf 29 april 2009 met een nieuw Huismerk: De AansprakelijkheidVoordeelPolis. Het betreft een geheel vernieuwde AVP met een zeer scherpe premie. Lees hier meer over de voordelen en bereken desgewenst direct uw premie.

De aanprakelijkheidsverzekering is één van de belangrijkste verzekeringen in het verzekeringspakket van iedere particulier. De premie is relatief laag en misschien wel daarom, kennen veel mensen veel minder waarde toe aan deze polis dan deze eigenlijk verdient. Natuurlijk is een goede inboedelverzekering en opstalverzekering van belang, maar als uw huis met inboedel afbrandt, weet u bij voorbaat de hoogte van de schade al: de waarde van uw inboedel en de herbouwwaarde van uw woning. Daarmee kent de omvang van “de ramp” gelijk een limiet. Bij aansprakelijkheid weet je echter nooit van tevoren, voor welk bedrag een derde u aansprakelijk stelt. Vandaar dat de WAP (wat staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid Particulieren) hoge verzekerde bedragen kent van € 1000.000,- tot (desgewenst) een bedrag van € 2.500.000,-

De voordelen van de nieuwe AVP van Depremievergelijker.nl

  • naar keuze een verzekerd bedrag van € 1.000.000,- of € 2.500.000,-
  • de premie voor alleenstaanden krijgt een korting van maar liefst 50%
  • het jagersrisico is in overleg mee te verzekeren
  • een no claimregeling waarbij de korting op de premie kan oplopen tot 20%
  • kortingsregeling van 20% wanneer wordt gekozen voor een vrijwillig eigen risico van € 150,- voor schade veroorzaakt door kinderen.
  • Dekking voor klussers tot € 12.500,- per gebeurtenis als buiten het dienstverband bij derden geklust wordt tegen betaling.

Gezien de scherpe premies is deze aansprakelijkheidsverzekering particulieren alleen als losse polis te sluiten en niet in een pakketpolis.

Direct de nieuwe AVP berekenen en afsluiten?

Klik dan hier

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven