Autoverzekering Vergelijken

Een autoverzekering vergelijken? Met een hoge, extra internetkorting?

 • Bij de grote bekende verzekeraars?
 • Bij een onafhankelijke eigen adviseur?
 • En met persoonlijke hulp bij schade?

In minder dan één minuut, heeft u het allemaal!

 • Een goedkope autoverzekering vergelijken of berekenen?

  Bij Depremievergelijker kunt u altijd rekenen op een goedkope autoverzekering. En kunt u deze eventueel direct snel en eenvoudig afsluiten. En heeft u vragen over de autoverzekering online? Gaat u dan, voordat u een verzekering voor uw auto gaat vergelijken, naar de uitgebreide informatie in de Autoverzekering-Kennisbank. Een autoverzekering vergelijken zonder zorgen, en met een goede begeleiding. Bij schade, bij vragen of veranderingen van uw polis, Depremievergelijker.nl staat altijd tot uw dienst.

  Waar op te letten voor het maken van de juiste keuze bij het vergelijken

  1. Autoverzekering vergelijken? Verzeker bij een vertrouwde partij.
  2. Autoverzekering vergelijken voor goedkoopste autoverzekering.
  3. Een goedkope autoverzekering vergelijken? Blijf kritisch!
  4. Voorbeelden van de bekende “addertjes”
  5. Autoverzekering en Mobiele Apparatuurverzekering
  6. Een goedkope autoverzekering vergelijken voor jongeren.
  7. Noclaimbeschemer – Bonusbeschermer
  8. Polisvoorwaarden autoverzekering en het vergelijken van autoverzekeringen
  9. Autoverzekering en wanbetaling
  10. Auto verzekeren nu ook MET pechhulp voor een lage premie.
  11. Collectieve Autoverzekering

  Autoverzekering vergelijken?  Verzeker bij een vertrouwde partij.

  Veilig verzekeren via het internet en toch een tussenpersoon?  Op Depremievergelijker.nl kunt u altijd terugvallen voor advies en bij schade. Ook om uw auto goed te verzekeren. Al 27 jaar! Dat is een veilig gevoel. En, via Depremievergelijker.nl verzekert u altijd bij een grote en bekende verzekeraar. Alleen dan wel met extra internetkorting natuurlijk. Even wat bedragen naast elkaar zetten, is niet de goede manier om verzekeringen echt goed met elkaar te vergelijken. Kies voor een deugdelijke verzekeraar die zich al bewezen heeft, en voor een goede tussenpersoon, die helpt bij het maken van de keuze. Daarom kunt u altijd op mij terugvallen, ook bij vragen over de gekozen verzekering!

  Autoverzekering vergelijken voor goedkoopste autoverzekering.

  Heeft uw eigen verzekering al een scherpe premie, of kan de autopremie toch omlaag? Ook voor andere voertuigen kunt u hier een goedkope verzekering vergelijken.

  Het assortiment bij Depremievergelijker.nl is ruim, en we hebben voor alle typen voertuigen altijd passende verzekeringen voor u. Behalve de personenautoverzekering, kunt u bij ook op een gegarandeerd lage premie rekenen voor de bestelwagenverzekering (zowel bij zakelijk als bij particulier gebruik) en de vrachtautoverzekering. Onlangs vernieuwden wij ook de camperverzekering en caravanverzekering. Als u een goede oldtimerverzekering wilt vergelijken, begeleiden wij u van een goede vergelijking tot en met het taxatierapport! Tenslotte staan we bekend om onze scherpe premies voor uw motorverzekering.

  Een goedkope autoverzekering vergelijken? Blijf kritisch!

  U kunt bij het berekenen kiezen voor:

   • de WA auto verzekering;
   • de autoverzekering Wa-Beperkt Casco;
   • de autoverzekering Casco ook wel all risk genoemd)

  De goedkoopste autoverzekering is echter niet altijd ook de beste oplossing. Let u daar altijd op. Bij het verzekeren van uw auto, is ook van belang om ook de polisvoorwaarden met elkaar te vergelijken en dat doet u bij Depremievergelijker heel eenvoudig. Als u een scherpe premie  gevonden heeft en de voorwaarden passen bij u, verzekert u immers pas echt goed.


  Voorbeelden van de bekende “addertjes”

  Welke zaken kunnen bij het autoverzekering vergelijken nu aan het licht komen? Sommige verzekeraars stunten soms gedurende een bepaalde periode met zeer lage autopremies. Denk bijvoorbeeld aan de Budgio Autoverzekering van ASR. De premie voor deze verzekering is inderdaad scherp, maar het eigen risico ligt aanmerkelijk hoger dan gebruikelijk.

  Nog iets…heeft u geen schuld aan een ongeval met een fietser of een voetganger? Maar moet de verzekeraar krachtens wettelijke bepalingen toch betalen? Dan kost het u toch uw no-claimkorting bij de Budgioverzekering. Vele verzekeraars hanteren daarentegen vaak het principe no blaim no claim. De opgebouwde korting blijft dan intact.

  Tenslotte nog een addertje bij deze goedkopere polis: u bent bij de allrisk-verzekering vaak verplicht om uw autoschade te laten herstellen door een Aangesloten Herstelbedrijf. Dat zijn uitstekende bedrijven. Een Schadegarant-Keurmerk bijvoorbeeld, krijg je echt niet zomaar. Echter, dit houdt niet “automatisch” in dat andere herstelbedrijven “dus” slechter zijn. Laat u uw auto met een Budgio-verzekering repareren bij een niet-Schadegarantbedrijf, dan ontvangt u als schade-uitkering 75% exclusief BTW……

  Al deze beperkingen ziet u terug in uw premie. U kunt daar ook bewust voor kiezen, maar u moet het alleen wel  weten. Een autoverzekering vergelijken, moet dus altijd samen gaan met het vergelijken van de polisvoorwaarden.

  Een autoverzekering vergelijken voor jongeren.

  Een auto verzekeren voor jongeren, is voor velen (voor wat betreft de premie) nogal een zorgenkindje. Bij de premieberekening voor een auto, van iemand die nog geen 24 jaar jaar was, bleek de premie voor zo’n verzekering vaak nogal een schok. Toegegeven, het is nog steeds niet de goedkoopste verzekering maar de “premiepieken” van vroeger zijn gelukkig inmiddels wat gedempt. Bij Depremievergelijker.nl kunt u ook als jongere een goedkope verzekering voor de auto berekenen. Vergeet u ook hier niet, om de mogelijkheid autoverzekering vergelijken te gebruiken. Dat blijft immers belangrijk.

  En nog een belangrijk advies: sluit nooit een verzekering voor een auto af op naam van vader of moeder, of een oudere broer of zus. Bij dit soort “constructies” zou die dan optreden als regelmatige bestuurder terwijl dit niet zo is. Deze verzwijging (en dus misleiding van de verzekeraar) kan bij schade heel vervelende gevolgen hebben waar u vele jaren last van heeft. Dan is de lage premie snel vergeten!

  Goedkope autoverzekeringen vergelijken moet u dus ook lezen als “een goede verzekering uitkiezen”

  Noclaimbeschemer – Bonusbeschermer

  Sommige autoverzekeraars bieden nog steeds de zogenaamde Noclaimbeschermer aan, ook wel Bonusbeschermer genoemd. Bij een schade die normaal gesproken zou leiden tot een terugval op de Bonus-Malus ladder, behoudt u het aantal treden met bijbehorende no-claimkorting of bonuskorting.
  Over de noclaim beschermer is nog wel wat meer te vertellen (de addertjes!) en daarover schreven we reeds een ander artikel wat u hier kunt vinden: No Claimbeschermer. Helaas, anno 2015, hebben vele maatschappijen deze extra dekking uit de schappen genomen. De schadelast bleek kennelijk tegen te vallen.

  Polisvoorwaarden en het vergelijken van autoverzekeringen

  De polisvoorwaarden zijn van het grootste belang bij het vergelijken van autoverzekeringen in de rekenmodules.  Onze nieuwe klanten die op zoek zijn naar een voordelige verzekering, hebben meestal primair interesse in de hoogte van de premie, en aan die houding heeft de hele bedrijfstak in verzekeringen ook meegewerkt.
  Het lijkt uitsluitend over premies te gaan bij autoverzekeringen, en die polisvoorwaarden krijgt u er dan “gratis bij” Het is maatschappelijk volledig “geaccepteerd” dat een Bentley anders rijdt dan auto uit de goedkoopste klasse, en daarom 20 keer zo duur is. En dat een jurk of een colbert van Armani een stuk kostbaarder is dan een kledingstuk uit een gemiddelde winkel op de hoek….

  Maar vinden we niet vaak, dat een autoverzekering een verzekering is zoals vele anderen? Dat die immers allemaal hetzelfde zijn, en hoe goedkoper hoe beter? Het vergelijken wordt zo een zoektocht naar de absolute bodem en daar moet u toch voor oppassen.

  Bij het berekenen en vergelijken van autoverzekeringen zult u namelijk zien, dat polisvoorwaarden op tal van dekkingen wel degelijk verschillen. Vergelijkt u de polisvoorwaarden dus ook; daar heeft u de Depremievergelijker.nl voor! Het is echt zo gebeurd en u weet dan, waarvoor u premie betaalt.
  Wellicht kiest u niet meer voor de goedkoopste autopolis, maar voor de verzekering die met sommige dekkingen net dat beetje meer biedt. Een uitgebreide verzameling polisvoorwaarden is bij ons opgenomen zoals u dat van een echte consumentensite mag verwachten.

  Verzekeringen en wanbetaling

  Als uw polis is geroyeerd wegens wanbetaling, is het afsluiten van een nieuwe autoverzekering elders vaak lastig. Onder bepaalde voorwaarden kunt u bij Depremievergelijker meestal toch nog een keer met een schone lei beginnen. U begint de procedure met het berekenen en vergelijken.  Als u een geschikte verzekering gevonden heeft, vraagt u deze gewoon aan, en gaan wij voor u aan de slag.

  Auto verzekeren nu ook MET pechhulp voor een lage premie.

  Bij het autoverzekering berekenen en vergelijken kunt u bij Depremievergelijker.nl nu ook tegen een zeer lage premie pechhulp meeverzekeren. Zo heeft u behalve een goedkope autoverzekering, ook gelijk de hulp bij pech onderweg geregeld. Geen dure lidmaatschappen of abonnementen meer, maar pechhulp slim gecombineerd op de autoverzekeringen van Depremievergelijker.nl.

  Autoverzekering en Mobiele Apparatuurverzekering

  Bij Depremievergelijker.nl kunt u ook allerlei mobiele apparatuur heel handig op de polis van uw auto meeverzekeren. Op deze Mobiele Apparatuurverzekering kunt u zaken als uw laptop, mobiele telefoon, MP3/4-speler enz. meeverzekeren op uw auto verzekering. Deze verzekering is overigens ook “los” te sluiten.

  Collectieve Autoverzekering.

  Met de collectieve autoverzekering kunt u de premiekosten verder omlaag brengen. In principe geldt, dat u minimaal 5 auto’s of liever, motorrijtuigen moet hebben als bedrijf. Dit kunnen personenauto’s, bestelauto’s of vrachtwagens zijn, maar ook andere gemotoriseerde voertuigen binnen uw organisatie tellen mee. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vorkheftrucks.

  Wij gaan voor uw wagenpark als volgt voor u te werk:

  • u krijgt van ons een digitaal formulier te beschikking, om alle relevante gegevens van de auto’s aan ons te verstrekken;
  • het berekenen en vergelijken nemen wij voor onze rekening;
  • voorts vergelijken wij de polisvoorwaarden voor u. Wij bepalen vervolgens welke verzekeraar op individuele basis de goedkoopste verzekering biedt en onderhandelen voor u om de hoogste collectiviteitskorting te krijgen.

  Ook de auto’s van uw medewerkers kunnen meetellen in de collectieve autoverzekering. Het verzekeren van collectiviteiten is maatwerk. De collectieve regeling immers, moet u een lagere premie en gemak verschaffen.

  Depremievergelijker.nl is gespecialiseerd in verzekeringen voor alles wat rijdt:

  Welke autoverzekering u ook kiest, U maakt hier altijd een verantwoorde keuze tegen de laagste premie, voor de verzekering van uw auto.

  Naar boven