Cataloguswaarde Auto

Oorspronkelijke cataloguswaarde auto gratis berekenen bij Depremievergelijker.nlCataloguswaarde auto nu snel te achterhalen en de premie autoverzekering omlaag!

De cataloguswaarde auto voor de bijtelling nodig? Pas een occasion gekocht? Sinds kort kan je bij Depremievergelijker.nl gratis en snel de catalogusprijs achterhalen. Met ons nieuwe premieberekeningsprogramma autoverzekering, is het zo gedaan. Je kunt op kenteken zoeken, of op het autotype gekoppeld aan het bouwjaar! Ook de dagwaarde vind je bij ons snel een eenvoudig.

Desgewenst bereken je de premie voor een goedkope autoverzekering gelijk mee. En sluit je gelijk je nieuwe autoverzekering af? Dan ontvang je ook nog eens 10% extra korting op de eerste premiebetaling. Naast de toch al hoge extra internetkorting op onze autoverzekeringen. Vind hier snel de cataloguswaarde van je auto.

Cataloguswaarde auto berekenen
(Geen Kenteken? Vul dan het juiste type auto in)

Wij berekenen de cataloguswaarde auto en de dagwaarde auto gratis.

Om de komen tot een goede verzekering voor je auto, is het belangrijk dat alle gegevens kloppen. Over jezelf, je schadevrije jaren en over je auto. Vaak zijn er teleurstellingen bij schade, omdat er te lage waarden zijn verzekerd. Dat kan bij ons niet gebeuren. Vandaar deze extra service. En heb je nog een autoverzekering? Ga dan naar de Opzegservice. Wij regelen dan de opzegging van de huidige autoverzekering voor je. Je krijgt van ons een voordelige, nieuwe verzekering met de juiste verzekerde bedragen. Dat is een veilig gevoel!

De cataloguswaarde auto is voor de autoverzekering belangrijk voor de cascoverzekering.

De toenmalige nieuwprijs van je auto is immers bepalend voor de hoogte van de premie.

Je hebt het waarschijnlijk al eens meegemaakt: je wilt uw auto WA-Casco (All Risks) verzekeren. Dan volgt onvermijdelijk de vraag, wat de oorspronkelijke catalogusprijs van je auto was. Voor het achterhalen van de cataloguswaarde auto zijn er veel sites te bezoeken. Maar je merkte het misschien al. De speurtocht naar de oorspronkelijke nieuwprijs van auto’s, kan vaak een lange weg kan zijn. Als je de auto niet zelf nieuw hebt gekocht, is het moeilijk. Er zijn zoveel typen en bouwjaren. Vind daar de oorspronkelijke catalogusprijs van je auto maar eens tussen.

Depremievergelijker.nl heeft altijd een goedkope autoverzekering voor je.

Voer je een berekening cataloguswaarde auto uit, of zoek je de dagwaarde van je auto, je krijgt er een mooie autopremie bij. Gegarandeerd!

Naar boven