Exclusieve auto verzekeren

Exclusieve auto verzekeren
Ook voor een exclusieve auto altijd een voordelige autoverzekering

Een exclusieve auto verzekeren met autoverzekering op maat. Met een scherpe premie want de praktijk wijst uit, dat u als bezitter van een exclusieve auto vaak met een te dure autoverzekering geconfronteerd wordt.

Bezitters van exclusieve auto’s nemen een hoge premie vaak voor lief. Onterecht gaat men uit van de veronderstelling, dat een exclusieve auto verzekeren gelijk staat aan een hoge premie voor hun autoverzekering. Het “zal wel horen” bij hun auto. Dat is echter nergens voor nodig. Ik werk samen met een aantal topverzekeraars die voor exclusieve auto’s speciale autopolissen op de markt hebben gebracht. 

Ik kan u deze exclusieve autoverzekeringen van verschillende verzekeraars aanbieden met extra korting. Deze autoverzekeringen zijn er voor o.a. Bentley en Rolls Royce, Lexus, BMW, Mercedes en Porsche. Ook voor de Italiaanse “Raspaarden” als Ferrari, Lamborghini en Marerati hebben we topverzekeringen tegen zeer aantrekkelijke premies.

Een exclusieve auto verzekeren is maatwerk.

Afhankelijk van het type auto en de waarde daarvan, worden soms aanvullende eisen gesteld. Daarbij kan de de stalling een rol spelen, het gebruik en, last but not least, het alarmsysteem.

Het is onze taak om voor u de beste combinatie van premie, polisvoorwaarden en eventuele aanvullende eisen te vinden. Het is zeer belangrijk, dat aan al die eisen blijvend wordt voldaan. Ook daarbij help ik u, om de autoverzekering van uw exclusieve auto up-to-date te houden. Welke afschrijvingregeling is er van toepassing, hoe zit het met het juiste alarm en de dekking in het buitenland? We zullen het allemaal de revue laten passeren.

Een exclusieve auto verzekeren is immers een vak apart en er komt behoorlijk wat bij kijken.

Een persoonlijk gesprek is altijd mogelijk.

Alvorens uw exclusieve auto te verzekeren bij mij, kunt u via de volgende Autoverzekeringsrekenmodule alvast een indicatie krijgen

Ik kan mij voorstellen, dat u de autoverzekering van uw kostbare auto liever niet, zo maar op afstand, via internet verzekert. De premies zullen u bevallen, en als u deze exclusieve autoverzekeringen bij voorkeur persoonlijk eens met mij wil bespreken, verzoekt u dan gerust om een afspraak.  Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we dan de verschillende mogelijkheden.

Aan welke exclusieve automerken moet u denken bij deze speciale autoverzekering

Het betreft auto’s met een nieuwprijs vanaf ca. Euro 70.000,- tot zo gek u het kunt bedenken. Ik bracht al de volgende exclusieve autoverzekeringen uit:

Exclusieve autoverzekering bij Depremievergelijker
 • Porsche verzekering
 • Ferrari verzekering
 • Lamborghini verzekering
 • Maserati verzekering
 • Spyker verzekering
 • Bentley verzekering
 • Rolls-Royce verzekering
 • Jaguar verzekering
 • Daimler verzekering
 • Mercedes verzekering
 • BMW verzekering
 • Audi verzekering
 

Mocht u er nog steeds zelf niet uitkomen? Dan help ik u er graag mee, laten we dan een belafspraak maken.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven