Exclusieve auto verzekeren

01 februari 2008 door
Exclusieve auto verzekerenOok voor een exclusieve auto altijd een voordelige autoverzekering

Een exclusieve auto verzekeren met een exclusieve autoverzekering. Daar bent u naar op zoek als u dit artikel leest van Depremievergelijker.nl.  Wel met een scherpe premie want de praktijk wijst uit, dat de bezitters van exclusieve auto’s vaak met een (veel) te dure autoverzekering geconfronteerd worden.

Bezitters van exclusieve auto’s nemen een hoge premie vaak voor lief. Onterecht gaat men uit van de veronderstelling, dat een exclusieve auto verzekeren gelijk staat aan een hoge premie voor hun autoverzekering. Het “zal wel horen” bij hun auto. Dat is echter nergens voor nodig. Depremievergelijker.nl werkt samen met een aantal topverzekeraars die voor exclusieve auto’s speciale autopolissen op de markt hebben gebracht. Wij kunnen u deze exclusieve autoverzekeringen van verschillende verzekeraars aanbieden met extra korting. Deze autoverzekeringen zijn er voor o.a. Bentley en Rolls Royce, Lexus, BMW, Mercedes en Porsche. Ook voor de Italiaanse “Raspaarden” als Ferrari, Lamborghini en Marerati hebben we topverzekeringen tegen zeer aantrekkelijke premies.

Een exclusieve auto verzekeren is maatwerk.

Afhankelijk van het type auto en de waarde daarvan, worden soms aanvullende eisen gesteld. Daarbij kan de de stalling een rol spelen, het gebruik en, last but not least, het alarmsysteem. Het is onze taak om voor u de beste combinatie van premie, polisvoorwaarden en eventuele aanvullende eisen te vinden. Het is zeer belangrijk, dat aan al die eisen blijvend wordt voldaan. Ook daarbij assisteert Depremievergelijker.nl u, om de autoverzekering van uw exclusieve auto up-to-date te houden. Welke afschrijvingregeling is er van toepassing, hoe zit het met het juiste alarm, en de dekking in het buitenland? We zullen het allemaal de revue laten passeren. Een exclusieve auto verzekeren is immers een vak apart en er komt behoorlijk wat bij kijken.

Een persoonlijk gesprek is altijd mogelijk.

Alvorens uw exclusieve auto te verzekeren bij Depremievergelijker, kunt u via de volgende rekenmodule alvast een indicatie krijgen:

Ik kan mij voorstellen, dat u de autoverzekering van uw kostbare auto liever niet, zo maar op afstand, via internet verzekert. De premies zullen u bevallen, en als u deze exclusieve autoverzekeringen bij voorkeur persoonlijk eens met mij wil bespreken, verzoekt u dan gerust om een afspraak.  Tijdens een persoonlijk onderhoud bespreken we dan de verschillende mogelijkheden.

Aan welke exclusieve automerken moet u denken bij deze speciale autoverzekering

Het betreft automobielen met een nieuwprijs vanaf ca. Euro 70.000,- tot……..Wij brachten daarvoor de volgende exclusieve autoverzekeringen uit:

Exclusieve autoverzekering bij Depremievergelijker
 • Porsche verzekering
 • Ferrari verzekering
 • Lamborghini verzekering
 • Maserati verzekering
 • Spyker verzekering
 • Bentley verzekering
 • Rolls-Royce verzekering
 • Jaguar verzekering
 • Daimler verzekering
 • Mercedes verzekering
 • BMW verzekering
 • Audi verzekering

Depremievergelijker.nl: Voorsprong door service en scherpe premies

Februari 2010
Kees van den Berg
Een exclusieve auto verzekeren?
Depremievergelijker.nl – Exclusive Cars –
Naar boven