Offerte voor uw autoverzekering

Snel een persoonlijke offerte voor uw autoverzekering? Die maak ik graag voor u. Meestal kunt u gebruik maken van de handige rekenmodule van Depremievergelijker.nl op Autoverzekering. Maar als er geen uitkomsten verschijnen, of er zijn andere bijzondere omstandigheden, dan is maatwerk vaak de beste oplossing.

Ik probeer u altijd verder te helpen met de juiste offerte voor uw autoverzekering. Een goede en betaalbare verzekering voor de auto, moet immers voor iedereen bereikbaar zijn.

Offerte autoverzekering

Enige tips om de juiste offerte voor uw autoverzekering te krijgen.

Om een juiste offerte te krijgen, is het allereerst belangrijk, dat u even goed nadenkt over de gewenste dekking. Het gaat dan om de volgende drie mogelijkheden:

  • WA;
  • WA-Beperkt-Casco (Ook wel WA+ of WA-Extra genoemd)
  • WA-Casco (Ook wel All Risks genoemd)

De Autoverzekering-WA is wettelijk verplicht en dekt de schade die u aan anderen toebrengt met uw auto, motor of bromfiets. Dit is dus de basis voor elke autoverzekering. Die neem ik in uw offerte dus altijd mee. Met de Autoverzekering WA-Beperkt-Casco verzekert u, behalve natuurlijk WA, ook nog een aantal andere schadeoorzaken. Denkt u bijvoorbeeld aan (onder andere) aan ruitbreuk, diefstal en brand. De Autoverzekering-Casco tenslotte, is de meest uitgebreide dekking. U verzekert dan bijvoorbeeld ook het risico van botsingen, aanrijdingen, en van de weg raken. Het is dus belangrijk om de juist dekking te kiezen, als u een offerte voor uw autoverzekering aanvraagt.

Behalve de dekking van de auto zelf, zijn er nog verschillende aanvullende verzekeringen af te sluiten. Denkt u bij daarbij aan rechtsbijstand, pechhulp of een ongevallen-inzittendenverzekering. Niemand is hetzelfde, en de manier waarop u van uw auto gebruikt maakt, bepaalt wat nodig is. Welke extra verzekeringen zinvol zijn, voor uw specifieke situatie, leest u in Autoverzekering, zijn al die extra dekkingen nodig?

Tenslotte is het voor het maken van goede offerte voor uw autoverzekering van belang, dat we uitgaan het juiste aantal schadevrije jaren. Dat is namelijk van grote invloed op de premie. Hoeveel jaar u inmiddels heeft opgebouwd, staat op uw polis van uw huidige autoverzekering. En komt u er niet uit, dan help ik u natuurlijk verder.

Ik zie uw offerte-aanvraag graag tegemoet.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven