Oldtimerverzekering Nationale-Nederlanden

13 september 2013 door

Oldtimerverzekering Nationale-Nederlanden nu in ons assortiment.

Voor de oldtimerverzekering voert Depremievergelijker.nl al vele jaren een uitgebreid assortiment. Daarom mochten we al vele liefhebbers van oldtimers verwelkomen voor een goede klassiekerverzekering.
Sinds kort kunnen we u ook van Nationale-Nederlanden de autoverzekering

Oldtimerverzekering Nationale-Nederlanden

voor klassiekers aanbieden. Een scherpe premie, deugdelijke voorwaarden, we hebben het allemaal al voor u uitgezocht. Voor het afsluiten van een oldtimerverzekering Nationale-Nederlanden, is er wèl een eis. De autoverzekering van uw auto die u dagelijks gebruikt dient ook daar te worden verzekerd. Maar dat levert vaak een zeer scherpe combinatiepremie op. Bereken hier snel uw premie.

(Het laden van de rekenmodule oldtimerverzekering kan enige seconden duren…..)

De nieuwe Oldtimerverzekering Nationale-Nederlanden en de spelregels.

Het wordt er bij de acceptatie door maatschappijen van klassiekerverzekeringen niet gemakkelijker op. De speciale verzekering voor oldtimers was ook oorspronkelijk bedoeld voor de hobby-auto die gekoesterd werd en eigenlijk zelden de garage verliet. Door de jaren heen werden steeds meer oude auto’s als oldtimer bestempeld en werd er gewoon dagelijks mee gereden. Daar was de premie niet op berekend; premies immers, die altijd erg laag waren. Door dit dagelijkse gebruik, steeg de schadelast behoorlijk en was eigenlijk jammer. De premie voor de echte (zeer) oude en exclusieve klassieker, steeg immers even hard mee. De oldtimerverzekering Nationale-Nederlanden heeft echter weer een scherpe premie.

Voor de nieuwe oldtimerverzekering Nationale-Nederlanden gelden daarom de volgende spelregels;

  • het aantal kilometers per jaar is maximaal 7500 km per jaar:
  • Alleen klassieke auto’s in het bezit van particulieren komen in aanmerking. Zakelijk gebruik, eventueel in combinatie met BTW-aftrek is dus niet mogelijk:
  • Het moet echt gaan om een oude, speciale auto die niet jonger mag zijn dan 20 jaar:
  • Zoals al gezegd, deze oldtimerverzekering kan alleen samen met de “eerste auto” verzekerd worden. Er moet dus ook nog een auto aanwezig zijn die u gewoon iedere dag rijdt als u de Oldtimerverzekering Nationale-Nederlanden wilt afsluiten. Dat kan zeer gunstig uitpakken!
  • Als uw een Wa-Beperkt-Casco-verzekering wenst, of WA-Volledig-Casco, is een rapport van een erkend taxateur verplicht. Deze taxateur dient aangesloten te zijn bij NIVRE of VRT en u kunt ook bij ons via Stel uw vraag informeren naar een dergelijke deskundige:
  • Het eigen risico is bepaald op Euro 150,- per gebeurtenis:
  • Gunstig is, dat er geen aanvullende (kostbare) eisen worden gesteld ten aanzien van de diefstaldekking, zoals bijvoorbeeld een duur alarmsysteem;
  • Er is een (maximale) extra dekking voor geluidsapparatuur van Euro 500,-

Een ouderwetse oldtimerverzekering? Terug naar de basis met deze nieuwe klassiekerverzekering.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven