Schadeformulier Autoverzekering en bestelautoverzekering

Een schadeformulier autoverzekering en voor de bestelautoverzekering kunt u vinden onder de knop Formulieren

U kunt het hier ook gelijk downloaden via de volgende link

Autoverzekering Schade.

Bij een schade op uw autoverzekering, is het van belang dat beide partijen het formulier ondertekenen. Voorts verzoeken wij u om ook de achterzijde van formulier in te vullen en te ondertekenen.

Stuurt u het schadeformulier autoverzekering vervolgens zo snel mogelijk naar:

Depremievergelijker.nl

Postbus 62

4600 AB  Bergen op Zoom

Is uw auto of motor volledig casco (all Risks) verzekerd, en wenst u alvast een expertisebezoek te regelen, vult u dan uw gegevens hier in: Schade melden. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.

Heeft u vragen bij het invullen van het schadeformulier autoverzekering, neemt u dan gerust even contact op via Stel uw vraag. Wij zijn u graag van dienst.

Maak gebruik van het gemak van Schadegarant-herstellers.

Heeft Depremievergelijker.nl uw autoverzekering ondergebracht bij een verzekeraar die is aangesloten bij Schadegarant? Bezoekt u dan een garagebedrijf dat met Schadegarant samenwerkt en neemt u uw Groene Kaart mee. Men zal u bij het betreffende garagebedrijf snel verder kunnen helpen met uw schade. En, als dat nodig mocht zijn, een expertise regelen.

Wilt u meer weten over Schadegarant, en welke verzekeraars er met Schadegarant samenwerken? Of een of een aangesloten garagebedrijf zoeken? Klikt u dan op een van de volgende link:

Algmene informatie over Schadegarant

Wij wijzen u er met nadruk op, dat zeker niet verplicht bent om uw schade bij een Schadegarantgarage te laten repareren. U kunt aldaar beslist rekenen op een goede kwaliteit. Maar dat houdt niet automatisch in, dat andere autoherstelbedrijven “dus” minder zijn. U krijgt wel wat extra’s zoals bijvoorbeeld gratis vervangend vervoer. Ook wordt er garantie gegeven alsmede een een korting op het eigen risico.

Voor het berekenen van scherpe premies en een voorwaardenvergelijking verwijzen wij u naar:

 
Naar boven