Camperverzekering vergelijken

Krijg voor uw camperverzekering snel een scherpe premie met een uitstekende dekking.

Camperverzekering vergelijken bij Depremievergelijker.nl

U zoekt de goedkoopste camperverzekering? Maar, bij wie….en hoe zit het met die voorwaarden.

Het is niet de eenvoudigste verzekering. Campers zijn duur, en worden heel anders gebruikt dan een personenauto. Ook is het aantal verzekeraars dat echt verstand van camperverzekeringen heeft, beperkt. Moet er bijvoorbeeld nog “losse” inboedel meeverzekerd worden? Is er een luifel of een voortent? Hoe vaak gebruikt u de camper? En gaat u dikwijls naar het buitenland? Allemaal zaken om rekening mee te houden.

Als u ons even wat gegevens verstrekt, maken we direct een offerte voor u:

Offerte Camperverzekering

  • Het betreft hier NIET het aantal schadevrije jaren op uw huidige autoverzekering. Bedoeld wordt het aantal jaren, dat u op een aparte, vorige camperverzekering heeft opgebouwd.
  • Het betreft hier het aantal schadevrije jaren op uw huidige autoverzekering. Bedoeld wordt het aantal jaren, dat u heeft opgebouwd op de verzekering van uw auto die u dagelijks naast de camper, gebruikt.
  • Wij brengen altijd een offerte uit voor een combinatie van beide voertuigen. U krijgt daarvoor extra korting.

Een Camperverzekering vergelijken, is een vak apart.

De verzekering voor de camper was altijd een ondoorzichtige markt voor de consument. Voor de autoverzekering zijn er op internet vele vergelijkingssites. Maar een camperverzekering of kampeerautoverzekering vergelijken, was lastiger. Depremievergelijker.nl komt voor de camperverzekering met een goed overzicht. Want nu kunt u  de premies en de voorwaarden van de belangrijkste verzekeraars echt vergelijken.

Een goede camperverzekering?

Bij Depremievergelijker.nl heeft u het beste overzicht en, altijd persoonlijke hulp bij schade.

Welke maatschappijen vergelijken wij voor uw kampeerauto?

U vindt voor de camperverzekering de premies en voorwaarden van de Europeesche, ASR, Unigarant. Wij breiden dit aanbod in de toekomst natuurlijk uit. Maar deze maatschappijen zijn wel de belangrijkste spelers op het gebied van de kampeerautoverzekering. En natuurlijk, krijgt u een aantrekkelijke extra internetkorting.

Kan ik alle campers zomaar verzekeren met de nieuwe camperverzekering?

De camperverzekering is in principe alleen voor fabrieksmodellen. Maar dat wil niet zeggen, dat de eigengebouwde camper onverzekerbaar  is. Campers die zelf zijn gebouwd, moeten echter vaker gekeurd te worden.

Is de verzekering voor Campers er ook voor gebruikte exemplaren?

Jazeker, dat is geen enkel probleem. U kunt daarvoor gewoon een premie berekenen. Ook is de inboedel gewoon mee te verzekeren. Vergeet ook uw mobiele apparatuur niet zoals uw laptop, telefoon, MP3/4-speler enz. Daarvoor verwijzen wij u naar de Mobiele Apparatuurverzekering. Deze is bij uw camper verzekering eenvoudig bij te verzekeren. Ik adviseer u graag.

Veel gestelde vragen over camperverzekeringen

Hoe werkt een camperverzekering?

Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor campers. Het zijn ook bijzondere voertuigen. Natuurlijk is altijd de wettelijk verplichte WA-dekking verzekerd. Maar camperverzekeringen kunnen worden uitgebreid met een aantal extra dekkingen. De inboedel bijvoorbeeld, de luifel of een aanbouw. Daarbij kan worden gekozen voor een zogenaamde Beperkt-Cascoverzekering of voor de Volledige Cascodekking (All Risks)

Een camperverzekering voor dagelijks gebruik.

Een camper die ook dient als auto voor dagelijks gebruik, levert bij de verzekering nogal eens problemen op. De premies namelijk, zijn gebaseerd op een beperkt (vakantie)gebruik. Bij dagelijks gebruik worden er natuurlijk veel meer kilometers gemaakt. Ook betreft het vaak grote voertuigen, waarbij de kans op schade groter is. Meestal wordt een personenautoverzekering of een bestelautoverzekering aangeboden. De premies zijn dan wel hoger, maar er ontstaan dan later geen discussies over de dekking.

Een camperverzekering met verhuur.

De meeste camperverzekeraars staan verhuur niet toe, en bieden dus geen dekking als een huurder schade maakt. Er zijn ook maatschappijen die alleen onder bepaalde voorwaarden verhuur toestaan. Het moet dan gaan om bijvoorbeeld familie en er mag geen huur in rekening worden gebracht. Dan namelijk, wordt de verhuur al snel als een beroepsmatige activiteit gezien. Ik adviseer u graag.

Een camperverzekering schorsen.

U kunt deze verzekering niet altijd schorsen. Ook hier is de reden weer, dat premies al zijn gebaseerd op beperkt gebruik. Daarom zijn die premies ook altijd lager, dan voor “normale” voertuigen. Schorsen is ook niet altijd verstandig. Als u een uitgebreidere dekking heeft, en u schorst de verzekering, dan heeft u ook gelijk geen brand- en diefstaldekking meer. Daar denken veel mensen niet aan. Maar het hangt van de verzekeraar af. Sommige verzekeraars bieden de mogelijkheid wèl.

Camperverzekering voorwaarden.

Naar boven