Goedgekeurde Wielklemmen

Goedgekeurde wielklemmen voor uw caravanverzekering

Goedgekeurde wielklemmen kunnen door uw caravanverzekeraar
verplicht gesteld worden. Of u wilt uw kostbare caravan zelf beter beschermen. Als uw caravanverzekeraar een wielklem verplicht stelt op de polis, gaat u dan met zorg met deze bepaling om. Bij diefstal van de caravan kan de dekking anders in gevaar komen, of is deze dan helemaal niet meer van toepassing.

Goedgekeurde wielklemmen caravan
Het is dan wel van belang dat deze wielklem van een zodanige kwaliteit is, dat u er ook echt iets aan heeft. Niet alleen zal de verzekeraar een bepaalde

kwaliteit van de wielklem eisen, maar als deze voorziening door “het gilde” gemakkelijk te verwijderen is, was de aankoop zonde van uw geld. Bewaart u altijd goed de nota en de sleutels van de wielklemmen en plaatst u deze ook daadwerkelijk. Bij schade kunt u dan altijd aantonen dat u aan de gestelde eisen voldeed.

Wat zijn goedgekeurde wielklemmen voor uw caravan?

Depremievergelijker.nl  heeft voor u een lijst beschikbaar van wielklemmen, die aan hoge kwaliteitseisen voldoen en door verreweg de meeste caravanverzekeraars geaccepteerd worden. Ook de leveranciers staan vermeld. Deze lijst kunt u downloaden en uitprinten via de volgende link:

De praktijk wijst uit, dat een dergelijke lijst u niet altijd in een paar stappen naar een voor u passende oplossing leidt. Mijn verzekerden komen soms met de nodige vragen vragen over het thema.

Goedgekeurde wielklemmen blijken bijvoorbeeld weer niet te vinden voor typen aluminium velgen, soms vindt men het gebruik onhandig  enz. Veel vragen, maar ook adviezen op het gebied van wielklemmen voor de caravan, vindt u op het bekende Caravanforum.
En, natuurlijk kunt bij vragen over uw caravanverzekering en goedgekeurde wielklemmen altijd een beroep op mij doen via Ik wil iets vragen.

Ook voor het berekenen, vergelijken en eventueel direct afsluiten van een voordelige caravanverzekering, kunt bij Depremievergelijker.nl altijd rekenen op

  • een scherpe aanbieding voor de verzekering van uw caravan of camper;
  • een snelle schadeafhandeling;
  • een grote gerenommeerde caravanverzekeraar;
  • onze jarenlange ervaring met het verzekeren van caravans.

(Het laden van de rekenmodule Caravanverzekering kan enige seconden duren)

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven