Polisvoorwaarden Caravanverzekering

De Polisvoorwaarden van de Caravanverzekering zijn door Depremievergelijker.nl verzameld in een handige lijst. Onderaan deze pagina, kunt u verreweg de meeste caravanverzekeringen ook gelijk berekenen, vergelijken en desgewenst direct afsluiten.

Polisvoorwaarden van de caravanverzekering bij Depremievergelijker.nl

Staan uw wensen in de polisvoorwaarden van uw caravanverzekering?

Er zijn leukere werkjes te bedenken, dan polisvoorwaarden van de caravanverzekering te lezen en te vergelijken. Ik adviseer u om in elk geval goed te controleren, of uw wensen in de voorwaarden van uw caravanverzekering staan. En dan bedoel ik met name, de gevaren waartegen u minimaal verzekerd wilt zijn. Soms kiezen mensen voor een verzekering die alleen dekking voor brand en voor storm behoeft te bieden. Voor een oudere caravan bijvoorbeeld, die niet vaak meer gebruikt wordt. Dan is het betrekkelijk eenvoudig natuurlijk. Maar als u bijvoorbeeld ook hagel, aanrijdingen en diefstal mee wenst te verzekeren, wordt het anders. Let u er dan goed op, dat dit soort evenementen wèl in de polisvoorwaarden van de caravanverzekering staan EN onder de dekking vallen.

Kleine lettertjes in de voorwaarden, of niet?

Naast de gewenste de dekking, is het verstandig om de voorwaarden van een verzekering eens goed door te nemen. U hoeft er later geen examen in te doen, maar u voorkomt wèl, dat u bij een schade voor verassingen komt te staan. Immers, als een schade aan uw caravan wordt afgewezen door een verzekeraar, wordt er praktisch altijd verwezen naar de voorwaarden. Als de afwijzing tegenvalt zeggen veel mensen vaak, dat ze weer naar de “kleine lettertjes” zijn verwezen. Maar als je die polisvoorwaarden van de caravanverzekering voorwaarden nooit eens hebt bekeken, dan is die reactie niet helemaal terecht. Al weet je maar in grote lijnen, waar je op kunt rekenen, dan valt een eventuele afwijzing niet zo rauw op je dak. Ook is het zo, dat mensen beter anticiperen op schade, als ze beseffen, dat een verzekering geen blanco cheque is.

Direct een caravanverzekering berekenen en vergelijken?

(Het laden van de module caravanverzekering kan enige seconden duren….)

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven