Chaletverzekering en Recratiewoning

Chaletverzekering-verzekering-verzekering-recreatiewoning-bij-Depremievergelijker.nlVerzekering recreatiewoning en chaletverzekering eenvoudig te regelen.

Een verzekering voor een recreatiewoning of een chalet afsluiten, levert in de praktijk nog wel eens problemen op. Deze tweede woningen zijn er in vele soorten en maten, en de bouwtechnische kwaliteit kan erg verschillen.  Voor de verzekering van een recreatiewoning wordt meestal uitgegaan van een stenen gebouw, vaak bij elkaar, op een park. En meestal in een groter project gebouwd. Maar zijn veel meer typen.

Onze chaletverzekering is bestemd voor een breed scala van vaak prachtige optrekjes. Meestal gebouwd van hout, PVC, damwand/staal of combinaties daarvan. Met name deze chalets vragen om een speciale benadering, voor de juiste verzekering.

Wij hebben zeer scherpe premies voor deze recreatiewoningen. Deze verzekeringen zijn echter uitsluitend af te sluiten voor:

  • bestaande relaties van Depremievergelijker.nl
  • of, aanstaande relaties.

Als u nog niet bij ons verzekerd bent, vraagt u dan eerst een offerte aan voor uw overige verzekeringen via: Pakketverzekeringen

Bent u al een bestaande relatie van ons? Dan ontvangen wij graag de volgende gegevens.

 

Naar boven