Webshop Keurmerk

Depremievergelijker.nl is gerechtigd om het Webshop Keurmerk te voeren. Dit keurmerk wordt uitsluitend verleend aan winkels en dienstverleners die hun producten en diensten aanbieden via internet en aan de hoge toelatingseisen voldoen. Het keurmerk bestaat sinds 2001 en onderging  in 2008 met succes de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken.

Voor u als consument weet u, dat u zaken doet met een dienstverlener waar u veilig kunt betalen en uw privacy gewaarborgd is. Voorts is er een onafhankelijke geschillenbemiddeling en dient de code van het Webshop Keurmerk ten behoeve van een goede consumentenbescherming, door de dienstverlener te worden nageleefd.

Alle leden van de Stichting Webshop Keurmerk zijn gehouden de Algemene Voorwaarden van de stichting te gebruiken. Deze voorwaarden zijn opgemaakt in overleg met de Consumentenbond.

Bij Depremievergelijker.nl regelt u uw verzekeringen u dus op een veilige en betrouwbare manier.

Meer informatie over het Webshop Keurmerk vindt u op:

Webshop Keurmerk - Depremievergelijker.nl

Klik hier voor onze gegevens:

Aansluiting Depremievergelijker.nl

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven