Fietsverzekering vergelijken

Een fietsverzekering bij de winkel of bij een assurantiekantoor.

Een moeilijke keuze? Hangt er vanaf wie het goedkoopste is? Depremievergelijker is geen fietsenmaker. De fietsenmaker is geen verzekeringsdeskundige…

Fietsverzekering kan nog voordeliger

Een fietsverzekering was al nodig toen de eerste fiets op de weg verscheen, zo wordt wel eens gekscherend gezegd. Inderdaad is het een feit, dat het aantal fietsendiefstallen in ons land nog steeds schrikbarend hoog is. Het vervoermiddel oefent kennelijk nog steeds een grote aantrekkingskracht op het dievengilde uit. Maar een goede fietsverzekering biedt niet alleen dekking bij diefstal. Denkt u ook aan brand, of valschade en wat te denken als u de fiets op de auto of caravan meeneemt….Hier berekent u snel een goede en voordelige verzekering voor uw fiets.

Wij werken onder anderen met:

Wat anderen zeggen over de Depremievergelijker.nl

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven