Inboedelwaardemeter – Eenvoudig de waarde van uw inboedel berekenen.

19 maart 2017 door

Met de Inboedelwaardemeter van Depremievergelijker.nl snel de te verzekeren waarde van uw inboedel berekenen.De Inboedelwaardemeter is één van de handige rekenhulpen van Depremievergelijker.nl. Als er een nieuwe inboedelverzekering afgesloten wordt, moet het verzekerde bedrag natuurlijk worden bepaald.
Maar hoe doe je dat…
De aankoopprijzen van alles in huis, dan maar bij elkaar optellen ? Dat is veel werk, héél veel werk. Om de waarde van de inboedel te berekenen, kunt u ook gebruik maken van de Inboedelwaardemeter. Dat gaat een stuk sneller.

Met de inboedelwaardemeter bereken je snel en eenvoudig de waarde van je inboedel.

Welk bedrag moet je verzekeren voor je inboedelverzekering, om onderverzekering te voorkomen. Het verzekerde bedrag is met de inboedelwaardemeter heel snel te berekenen. Er behoeven slechts vijf vragen te worden beantwoord en het te verzekeren bedrag verschijnt in beeld. Als u op die manier uw inboedel verzekert, krijgt u van uw inboedelverzekeraar de garantie, dat er nooit onderverzekering zal worden toegepast. Dus als bij schade blijkt, dat het berekende bedrag te laag is, wordt er geen korting op de schade-uitkering toegepast.

Naar boven