Een verzekering afsluiten. Zo gebeurd. Toch?

16 januari 2013 door

Een verzekering afsluiten, maar met welke polis?

“Een verzekering afsluiten kan je zelf” zo wordt door vele aanbieders gepropageerd, meestal door verzekeraars zelf. Als u dat maar nu maar snel doet en graag gelijk betaalt, is de premie binnen en later zien we wel….Dan zien we wel of met al die snelheid de juiste verzekering is gekozen met de juiste voorwaarden en dekkingen.

Maar, heeft u kunnen kiezen tussen verschillende premies? De voorwaarden van uw nieuwe verzekering kunnen vergelijken van verschillende maatschappijen en uw vragen kunnen stellen?

 Verzekeringen afsluiten via internet, bezint eer ge begint?

Dit artikel schrijf ik, min of meer in een opwelling, nu ik bedenk dat mijn kantoor vandaag praktisch zes jaar bevlogen bezig is met Depremievergelijker.nl. Een platform dat anders zou zijn dan anderen en een echte consumentensite over verzekeringen moest worden. Dus niet weer een site met de karakteristieke vragen en kreten zoals:

  • bij ons 80% korting;
  • weet u dat veel mensen teveel betalen voor hun verzekering?
  • vergelijk en sluit direct af;
  • absoluut de goedkoopste (van heeeeeel Nederland)

Een verzekering afsluiten, maar met welke polis. Daar moest het “perfecte” antwoord op gevonden worden. Nu, inmiddels 2013, blijkt het een klus die nooit lijkt te eindigen. Want hebben wij wel de goedkoopste autoverzekering? Of de beste inboedelverzekering? En is dat dan ook “de beste verzekering” die er is? Zo langzamerhand ben ik gaan beseffen dat een allesomvattend platform, met de laagste premies en de beste voorwaarden en de meeste informatie en…en….onbereikbaar is. Een beetje kinderlijk gedacht dus. Wat vandaag geweldig is, is morgen achterhaald of, nog vervelender, brutaal gekopieerd. Goed vergelijken en dan pas afsluiten, blijft geboden, en wij helpen u graag.

Een verzekering afsluiten bij een betrouwbare en bovenal goedwillende partij, die zijn best doet voor u en er voor u wil zijn, daar kan ik me WEL voor inspannen. U moet zich bij mij thuis, en veilig voelen. En u vooral vrij voelen om kritiek te hebben. Een verzekering vergelijken en berekenen is één ding, een tevreden gevoel daarna, is heel iets anders. Graag beloof ik u om daar alles aan te doen.

Via de volgende link kunt u voor een groot aantal verzekeringen de premies en de voorwaarden bekijken. Altijd eerst vergelijken, dan afsluiten.

Een verzekering afsluiten

En….daarna zien we wel? Neen, daarna begint het voor mij pas voor u.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven