Digitale Polismap

De Digitale polismap brengt orde. Verschillende verzekeringen via verschillende kanalen en veel, veel papier; wie kent het probleem niet!

Bij schade breekt de paniek los. Waar liep die polis ook al weer en wat was er nu precies verzekerd? Waar is de polis, en er waren toch ook ergens voorwaarden? Trouwens, waar ben ik eigenlijk allemaal voor verzekerd?
Lees verder voor een oplossing: al uw polissen on-line en overzichtelijk op uw computer, tablet of app.

Depremievergelijker.nl introduceert nu de Digitale Polismap.

Lees hier meer over de vele voordelen en mogelijkheden:

 • Beheer zelf uw verzekeringen. Snel en simpel.
  Polismap.nl is een strikt persoonlijke en goed beveiligde webpagina waar u eenvoudig al uw verzekeringen kunt inzien en beheren. Polismap.nl is een service van Depremievergelijker.nl en is gratis.
 • Al uw verzekeringen overzichtelijk bij elkaar.
  Via Polismap.nl ziet u de verzekeringen die u via Depremievergelijker.nl heeft afgesloten. Verzekeringen die u elders heeft lopen kunt u zelf in uw digitale polismap invoeren. Zo ziet u in een oogopslag welke verzekeringen u waar heeft lopen, wat de vervaldatum is en welke premie u betaalt.
 • Altijd en overal uw polisvoorwaarden bij de hand.
  Thuis, op het werk, onderweg. Altijd en overal uw polisvoorwaarden bekijken. Nooit meer zoeken in uw administratie of de keukenla. Handig, ook in het buitenland en op vakantie. Uw Digitale Polismap heeft u zo altijd binnen bereik
 • Verzekeren kunt u zelf.
  In Polismap.nl kunt u zelf eenvoudig een nieuwe verzekering afsluiten. U kunt premies vergelijken en direct een verzekering afsluiten via Depremievergelijker.nl Onafhankelijk en objectief en tegen de laatste premies via uw digitale polismap.
 • Zelf schade melden, snel en zeker.
  Heeft u schade? Via Polismap.nl kunt u die direct zelf melden. Zo weet u zeker dat uw schademelding is ontvangen en in behandeling is genomen. Weer zo’n slimmigheid van de Digitale Polismap.
 • Wel zo gemakkelijk: zelf uw persoonlijke gegevens wijzigen.
  Iets veranderd? Via Polismap.nl wijzigt u eenvoudig uw persoonlijke gegevens. Die worden automatisch in de administratie van Depremievergelijker.nl verwerkt.

Nog geen Digitale Polismap?

Vraag uw polismap hier aan: Digitale Polismap aanvragen

Januari 2008 / Herzien op 22.11.2015
 
 
Naar boven