Digitale Polismap

De Digitale Polismap brengt orde. Orde in de verschillende verzekeringen, vaak via verschillende kanalen afgesloten, en veel, heel veel papier. Maar dat is verleden tijd, omdat sinds de komst van elektronische polis, er nu ook de Digitale Polismap is.

Bij schade breekt de paniek los. Want waar liep die polis ook al weer, en wat was er nu precies verzekerd? Waar is de polis, en er waren toch ook ergens polisvoorwaarden? Trouwens, waar ben ik eigenlijk allemaal voor verzekerd?
Lees verder voor een oplossing: al uw polissen on-line en overzichtelijk op uw computer, tablet of app.

Depremievergelijker.nl introduceert nu de Digitale Polismap.

Lees hier meer over de vele voordelen en mogelijkheden:

 • Beheer zelf uw verzekeringen. Snel en simpel.
  Polismap.nl is een strikt persoonlijke en goed beveiligde webpagina waar u eenvoudig al uw verzekeringen kunt inzien en beheren. Polismap.nl is een service van Depremievergelijker.nl en is gratis.
 • Al uw verzekeringen overzichtelijk bij elkaar.
  Via Polismap.nl ziet u de verzekeringen die u via Depremievergelijker.nl heeft afgesloten. Verzekeringen die u elders heeft lopen kunt u zelf in uw digitale polismap invoeren. Zo ziet u in een oogopslag welke verzekeringen u waar heeft lopen, wat de vervaldatum is en welke premie u betaalt.
 • Altijd en overal uw polisvoorwaarden bij de hand.
  Thuis, op het werk, onderweg. U kunt altijd en overal uw polisvoorwaarden bekijken. Daardoor hoeft u nooit meer te zoeken in uw administratie of de keukenla. En daarom ook handig in het buitenland en op vakantie. Uw Digitale Polismap heeft u zo altijd binnen bereik
 • Verzekeren kunt u zelf.
  In Polismap.nl kunt u zelf eenvoudig een nieuwe verzekering afsluiten. U kunt premies vergelijken en direct een verzekering afsluiten via Depremievergelijker.nl Onafhankelijk en objectief en tegen de laatste premies via uw digitale polismap.
 • Zelf schade melden, snel en zeker.
  Heeft u schade? Via Polismap.nl kunt u die direct zelf melden. Zo weet u zeker dat uw schademelding is ontvangen en in behandeling is genomen. Weer zo’n slimmigheid van de Digitale Polismap.
 • Wel zo gemakkelijk: zelf uw persoonlijke gegevens wijzigen.
  Iets veranderd? Via Polismap.nl wijzigt u eenvoudig uw persoonlijke gegevens. Die worden automatisch in de administratie van Depremievergelijker.nl verwerkt.

Nog geen Digitale Polismap?

Vraag uw polismap hier aan: Digitale Polismap aanvragen

 

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven