Overstapservice van Depremievergelijker.nl

Overstapservice voor verzekeringen van Depremievergelijker.nlMet de overstapservice van Depremievergelijker.nl, regelt u snel en gemakkelijk het overstappen naar ons kantoor.
Wij regelen de opzeggingen bij uw huidige maatschappij voor u, en wij zorgen natuurlijk voor een deugdelijk verzendbewijs van uw opzegging.

Het overstappen wordt pas in gang gezet, als de nieuwe verzekering definitief is geaccepteerd door uw nieuwe verzekeraar. Zo kunt u niet tussen wal en schip vallen.

Graag verzoeken wij u om onderstaand formulier ingevuld aan ons te retourneren, dan is het snel geregeld.
Natuurlijk houden wij van het verdere verloop op de hoogte.

Machtiging voor het opzeggen van verzekeringen

Deze machtiging voor de overstapservice en het opzeggen van verzekeringen wordt verleend aan Depremievergelijker.nl te Bergen op Zoom.
  • DD dash MM dash JJJJ
    Als u de datum handmatig ingeeft, gebruikt u dan alstublieft de volgende notatie: dd-mm-jjjj

De overstapservice, het opzeggen van uw verzekering regelen wij voor u.

Met de overstapservice kunt u er gerust op zijn, dat wij de opzegging van uw huidige verzekeringen op de juiste manier verzorgen. Wij controleren voor u de juiste opzegdatum. Ook zorgen wij ervoor, dat we altijd beschikken over een deugdelijk bewijs van verzending. Als uw huidige verzekeraar rechtstreeks naar u reageert, wilt u ons dit dan gelijk even laten weten. Het overstappen verloopt zo dan snel en soepel.

Wanneer kunt u overstappen met de overstapservice?

Er zijn verschillende regelingen waarbij wij rekening moeten houden bij het overstappen.
Verzekeringen kennen in de regel voor het eerste jaar een jaarcontract. Binnen dit jaar kunt u dus in principe niet opzeggen. Na het eerste jaar kunt u dagelijks opzeggen, met een opzegtermijn van 30 dagen. Bij de meeste autoverzekeringen werkt het bijvoorbeeld zo.

Voorbeeld: wij zeggen voor u een verzekering op 17.06.2017. Dit betekent dan, dat de verzekeraar de polis op 17.07.2017 royeert. Met de overstapservice houden we daar rekening mee, en zorgen dat uw nieuwe verzekering tijdig ingaat.

Er zijn ook verzekeraars waar u altijd tussentijds mag opzeggen. Het (eerste) jaarscontract en de 30 dagen opzegtermijn gelden dan niet. Wij zoeken u voor u uit, welke regeling geldt bij de betreffende maatschappij.

Naar boven