Premies vergelijken voor een nieuwe verzekering

Verzekeringen en Premies Vergelijken

Premies vergelijken van verschillende verzekeringen, inclusief de polisvoorwaarden, gaat gemakkelijker en sneller bij Depremievergelijker.nl.
Voor consumenten en ondernemers heeft u hier het platform, om uw verzekeringen in één keer goed te regelen. Bij een onafhankelijke deskundige die u ook altijd bijstaat bij schade en die u altijd een deugdelijk advies geeft.

Kortom, uw eigen assurantietussenpersoon op internet. Na het afsluiten van uw verzekeringen, blijf ik u van dienst voor vragen, mutaties en vragen.

Is dat, wat u eigenlijk zoekt?

Rechtsbijstandsverzekeringen vergelijken
Reisverzekering en Recreatie vergelijken
Ongevallenverzekering en Zorgverzekering vergelijken

Uw premie van verzekeringen vergelijken bij een onafhankelijke deskundige.

Depremievergelijker.nl is het meest informatieve en onafhankelijke platform over verzekeringen voor de consument en de zelfstandig ondernemer. Premies en verzekeringen vergelijken, adressen van verzekeraars, polisvoorwaarden, een uitgebreid Kennisblog over verzekeringen en verzekeren; alles is voor u beschikbaar.

Aan alle onderdelen wordt blijvend gewerkt. Mist u informatie die u nu al nodig heeft over premies en verzekeringen vergelijken: Stel uw vraag gerust via Informatie Vragen. Wij doen ons best u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Premies vergelijken? Waak voor nep-vergelijkingssites.

De bekende econome Erika Verdegaal waarschuwde in oktober 2014 in het tv-programma Radar al voor vergelijkingssites waar u niets aan heeft. Het zijn sites, die slechts uw gegevens doorverkopen, zelf niet bemiddelen en aan verzekeraars geld vragen om hun premies op te nemen in hun vergelijking.

Depremievergelijker.nl verkoopt GEEN gegevens, vergelijkt zelf voor de consument zonder geld van een verzekeringsmaatschappij te vragen, en heeft een vergunning van de AFM om zelf te bemiddelen. Als u bij ons een verzekering afsluit, wordt Depremievergelijker.nl dus gelijk ook uw tussenpersoon voor deze verzekering.

De waarschuwing van Erika Verdegaal is dus zeer terecht. U kunt haar kritiek nog eens rustig nalezen via de link onder dit artikel. Hoe het volgens haar wel moet, is precies zoals wij werken voor u. Meer informatie vindt u hier.

Erika Verdegaal: Vergelijkingssites, veel kaf, een beetje koren

Verzekeringen en premies vergelijken? Depremievergelijker.nl, Dan weet u het zeker!

Naar boven