Motorverzekering en Zes-Wielencontract

Zes-WielencontractMotorverzekering met korting door het Zes-Wielencontract.

Wat een eigenaardige aanhef  om een artikel over motorverzekeringen mee te beginnen zult u denken. Een Zes-wielencontract?
Korting? Zes wielen? Het zit als volgt. Vrij algemeen bekend is, dat verzekeraars vaak extra korting geven aan de tweede auto binnen een gezin. De “eerste” auto” moet dan natuurlijk bij dezelfde verzekeraar verzekerd zijn.  Vaak betreft het dan de auto van de partner. Met deze zogenaamde tweede autoverzekering kan vaak een aardig premievoordeel worden behaald. Voor motoren echter, werkt het net zo. Er kan een combinatie worden gemaakt, waarbij één verzekeraar zowel de motor als de auto verzekerd. Vandaar de naam: het Zes-Wielencontract.

Hoe kunt u uw motorverzekering koppelen aan uw autoverzekering voor een Zeswielencontract?

De constructie die in verzekeringsjargon als het Zes Wielencontract bekend staat, zorgt er voor dat de korting die u op uw autoverzekering van toepassing is, door u ook mag worden meegenomen op de verzekering van de motor. Dat kan dus aardig in de premie schelen. Niet alle maatschappijen echter, doen aan de regeling mee. Ook is het soms zo, dat wel de motor (die dus later wordt aangeschaft dan de auto) kan profiteren van de korting op de autopolis, maar niet andersom! Ook dit kan per maatschappij verschillen.

Via Depremievergelijker.nl kunt u een Zes-Wielencontract afsluiten bij de volgende verzekeraars

  • Allianz
  • ASR
  • Avero
  • Delta  Lloyd
  • Europeesche
  • Generali
  • Goudse Verzekeringen
  • Nationale-Nederlanden
  • Reaal

Zoek de laagste premie voor autoverzekering EN motorverzekering

Het is nu zaak om met de rekenmodules op Depremievergelijker.nl even goed te rekenen voor zowel uw auto als uw motor. Een voorbeeld: stel, uw autoverzekering loopt bij Generali. U koopt een motor en terwijl u uw premie berekent blijkt, dat uw motorverzekering bij Unigarant het goedkoopste is; sterker nog, het scheelt aanmerkelijk met de motorpremie van Generali. Berekent u in zo’n geval ook uw autopremie nog eens goed door. Wellicht is oversluiten verstandig, en is het interessant om ook uw autoverzekering bij Unigarant onder te brengen, ook al zou deze verzekeraar weer iets duurder voor de auto zijn. Het gaat er immers om, wat u in totaal voor beide verzekeringen kwijt bent. U kunt ons daarbij altijd even om advies of hulp vragen. We staan graag tot uw dienst.

Direct een motorverzekering berekenen met de laagste premies?

(Het laden van de module motorverzekering kan enige seconden duren….)

Naar boven