Motorverzekering vernieuwd: de MotorVoordeelPolis

26 oktober 2008 door

De nieuwe Motorvoordeelpolis, aan alles is gedacht.

Motorvoordeelpolis is de top bij de motorverzekeringen
Ook voor de motorverzekering komt Depremievergelijker.nl met een nieuwe verzekering: de MotorVoordeelPolis. De nieuwe motorverzekering is extra voordelig voor mensen die al wat langer het motorrijbewijs hebben en kent een aantal aantrekkelijke extra’s. 

Om de motorverzekering te vergelijken, kan je via Depremievergelijken bij vele motorverzekeraars terecht. Evenals voor de autoverzekering en vrachtwagenverzekering, is er nu ook een motorverzekering van het huismerk Voordeelpolis gekomen. Een motorverzekering die echt is samengesteld op basis van wensen van motorrijders.

Waarom deze nieuwe MotorVoordeelPolis voor uw motorverzekering:

In de afgelopen jaren is het motorrijden steeds populairder geworden. Je ziet het ook aan de enorme toename van het aantal motortypen, waarmee motorfabrikanten inspelen op op iedere behoefte. Het werd dus hoog tijd, dat de standaard motorverzekering ging meegroeien en veel meer tegemooet ging komen aan de eisen van de moderne motorrijden. De nieuwe Motorvoordeelpolis betekent daarom echt een grote verbetering:

 • de zeer lage premie met een uitgekiende prijs/kwaliteitsverhouding van deze motorverzekering;
 • uitgebreide nieuwwaarderegeling: bij volledig casco is de motor het eerste jaar verzekerd op basis van nieuwwaarde, en tegen een geringe premietoeslag kan deze termijn worden uitgebreid tot maar liefst 3 jaar(!)
 • het Bonusplan: hoe langer men het motorrijbewijs heeft, hoe hoger de korting en al vanaf trede 18 heeft men bonusbescherming;
 • No blame, No Claim-regeling is op de MotorVoordeelPolis van kracht(!)
 • schadeherstel: gratis vervangend vervoer gedurende 14 dagen gedurende het herstel;
 • supersnelle schadeafwikkeling: indien schadeherstel plaatsvindt bij een FOCWA-motorherstelbedrijf, voldoet u ter plaatse alleen het eigen risico; het herstelbedrijf regelt verder alles met de verzekeraar en geeft twee jaar garantie op het schadeherstel;
 • hoge daggelduitkering: in geval van diefstal van motor van € 25,- gedurende 30 dagen;
 • extra korting: voor ervaren motorrijders die al 75% korting hebben op hun motorverzekering, krijgen bij schadevevrij rijden nog eens 5% extra korting;
 • uitgebreide pechhulpregeling: is standaard bij WA Beperkt Casco of WA-Casco (hulplijn en uitvoering door SOS International:
 • Eigen risico (beperkt) Casco bedraagt € 150,-
 • gunstige opzegregeling: vanaf 2009 is deze motorverzekering dagelijks opzegbaar.

De nieuwe MotorVoordeelPolis hier gelijk berekenen en vergelijken?

De nieuwe motorpolis kan je direct berekenen en gemakkelijk afsluiten, op de motorpagina van Depremievergelijker.nl en zo snel zien, hoe concurrerend de nieuwe polis is.

Motorverzekering? Ook de beste deal bij Depremievergelijker.nl natuurlijk!

Depremievergelijker.nl verzekert al sinds 1988 motoren en heeft daarom ene grote ervaring opgebouwd. De ene motorverzekering is de andere niet. Bij ons kunt u altijd rekenen op deugdelijke dekking bij een gerenommeerde verzekeraar

Naar boven