Welke motorverzekering is het beste voor mij?

29 november 2017 door
Welke motorverzekering is het beste voor mij en welke dekkingen hebben motorverzekeringen

Welke motorverzekering is het beste voor mij? Welke dekking heeft een motorverzekering? Vragen, die ik vooral in de wintermaanden krijg. Veel mensen zijn zich al aan het oriënteren, en hopen dat het voorjaar snel komt. Het liefste zou ik dan willen antwoorden met enige vragen. Maar dat is natuurlijk niet beleefd.
Mijn vragen zouden zijn: “wat vindt je eigenlijk zelf de beste motorverzekering? Wat wil je? Wat verwacht je?”
Maar als ik zo zou reageren, kon er wel eens snel irritatie ontstaan. “Eh….dat vraag is toch aan jou? Jij bent toch de adviseur?”

Welke motorverzekering is het beste voor mij? Nou, ik heb geen idee!

Natuurlijk begrijp ik heel goed wat mijn klant verwacht: een goede motorverzekering met een betaalbare premie. Maar begrijp je mijn punt ook een beetje? Welke motorverzekering is het beste? Het beste voor jou dus, mijn klant. Gaat het dan om een bepaalde maatschappij, of om de hoogte van de premie, of  bedoel je polisvoorwaarden, of…. Vaak weet je niet precies, wat je zelf onder “de beste motorverzekering verstaat. Het moet gewoon  “goed” zijn. Maar zo komen we er natuurlijk niet uit.
Ik kan als assurantieadviseur veel voor je doen, om een optimale verzekering te vinden. Een motorverzekering dus, die zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Maar die moet ik dan natuurlijk wel kennen. Hetzelfde geldt, als je zelf gaat vergelijken. En daarom, hieronder even wat punten, waar je op moet letten om te komen tot een goed wensenlijstje.

Motorverzekeringen vergelijken?  Pas als je weet, wat je wilt.

We gaan gelijk maar van start met het uitzoeken van een goede motorpolis. Eerst even snel de gegevens van de motor invoeren op motorverzekeringen vergelijken, de laagste premie kiezen en….geregeld. Dat ging toch nog vlot.
We weten nu, dat het in ieder geval zo niet moet. Alleen de premie kreeg aandacht….

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven