Nieuwsbrief verzekeringen of toch niet….

30 oktober 2013 door

Alweer een nieuwsbrief, of moet ik dat nu net niet doen….

Teveel onnodige nieuwsbrieven

U bent niet gewend om een Nieuwsbrief Verzekeringen te ontvangen van mij. Onnodige nieuwsbrieven krijgen we immers al genoeg.
Ik heb er zelf ook een hekel aan, aan al die nieuwsflitsen, nieuwsbulletins, nieuwsabonnementen enzovoorts.

Ik ben altijd bang, dat ik weer iets moet kopen of dat ik iets bijzonder belangrijks mis. Ook schijn ik constant belangrijke, nieuwe en gewichtige “ontwikkelingen” te missen. Tenminste, als ik de vele, vele nieuwsberichten die dagelijks in mijn mailbox arriveren, niet lees.

Nieuwsbrief Verzekeringen, wie leest het…

Echter, ik schrijf u nu toch.

Niet concreet over een verzekering die u mij heeft toevertrouwd, of over een schade, maar omdat er gewoon echt nieuws is; zowaar een nieuwsbrief dus….

Ten eerste: de naam van mijn kantoor verandert. Na 25 jaar verdwijnt de naam Van den Berg & Partners Assurantieadviseurs. Ik ben al heel wat jaren geleden het digitale pad opgegaan, en op internet bekend geworden met Depremievergelijker.nl Het gebruik van verschillende kantoornamen  gaf hier en daar de nodige verwarring, en u zult de komende weken op uw polisbladen, schadestukken en bankafschriften, steeds meer de nieuwe naam Depremievergelijker.nl  tegenkomen. Verder verandert er niets.

Ten tweede kan ik eindelijk tegemoet komen aan een verzoek, dat ik al heel wat jaren van velen van u kreeg: het vergelijken van (echt) voordelige zorgverzekeringen.

Op Depremievergelijker.nl  vindt u premies van autoverzekeringen tot zeilbootverzekeringen. Voor de (kostbare) zorgverzekeringen echter, had ik nog steeds geen goede oplossing. En dit, terwijl de meesten van u hun verzekeringen graag onder één dak houden. U verneemt er op korte termijn meer over.

Er komt echter, ik stel u gerust, geen onnodige nieuwsbrieven eens in de zoveel dagen of weken. Ik neem me wel voor, om mij vaker te melden bij u. Als ik iets heb op verzekeringsgebied, waar u wat aan heeft.

Om voordeliger, maar vooral beter te verzekeren.

Met vriendelijke groet,

Depremievergelijker.nl
Kees van den Berg

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven