Een Oldtimerverzekering bij Depremievergelijker.nl bij gespecialiseerde verzekeraars

Oldtimerverzekering vergelijken

Bij Depremievergelijker.nl vindt u snel een goedkope oldtimerverzekering. En, natuurlijk, met de voorwaarden van de grote, gespecialiseerde verzekeraars. Een oude, of zelfs zeer oude, auto verzekeren, vraagt immers om een zorgvuldige benadering.

Een Oldtimerverzekering vergelijken, of een youngtimer verzekering berekenen?

Een oldtimer koopt u met dezelfde zorg, als waarmee uw hobby ooit begon: met liefde maar ook met wantrouwen. Want er is veel op de markt, dat niet deugt. En dan wordt het hebben, en onderhouden van een oldtimer, een dure hobby. Uw klassiekerverzekering moet daarom nog beter zijn dan de autoverzekering voor een “gewone” auto. Want Uw oldtimer, is toch “een ander kind” En ik begrijp dat als geen ander.  Daarom heb ik alleen van de beste verzekeraars op dit gebied,  passende oldtimerverzekeringen uitgezocht. Uw klassieker verzekeren via internet, en toch een betrokken tussenpersoon? Ik ben u, als liefhebber, graag van dienst.

Wij werken onder anderen met:

Veel verzekeraars hebben de acceptatie voor de oldtimerverzekering, al sinds een aantal jaren, niet bepaald gemakkelijker gemaakt. Het wisselt een beetje per maatschappij, maar vaak is het verzekeren van auto’s met een dieselmotor of LPG, niet meer mogelijk op het tarief voor oldtimers. Voorts is de eisen veel maatschappijen, dat de auto minimaal 25 jaar oud moet zijn. Daarbij wordt vaak ook nog de voorwaarde gesteld, dat de verzekerde ook een auto heeft voor dagelijks gebruik. De Oldtimerverzekering immers, kent meestal een (zeer) beperkt aantal te rijden kilometers zoals b.v. 5000 km per jaar of hooguit 7500 km per jaar. Maar voor een echte oldtimer is dat meestal voldoende.

Is de kritische opstelling van verzekeraars onredelijk, of zelfs klantonvriendelijk bij de acceptatie van een nieuwe klassiekerverzekering? Een oldtimer is een oldtimer zullen velen denken. Aan de andere kant, deze vaak zeer scherp geprijsde verzekeringen, waren ooit bedoeld voor zeer exclusieve, zeer oude auto’s. Echt “automobielen” van dertig, veertig jaar oud of nog ouder. Bedoeld, om eens mee te doen in een demonstratietocht of eens een pleziertochtje bij heel mooi weer. Vandaar het beperkte kilometrage en de lage premie.

Niet elke oude auto is een oldtimer.

Gaandeweg werden steeds meer auto’s ter verzekering aangeboden als oldtimer. Een wagen van bijvoorbeeld 15 jaar oud, bepaald niet exclusief of bijzonder is niet geschikt voor een oldtimerverzekering. Zeker als u er ook nog eens iedere dag gewoon mee rijdt. Mensen vragen dan voor zo’n auto een kilometrage van 20000 km per jaar aan. Het schadeverloop begon bij verzekeraars sterk te lijken op dat, van de “normale” auto’s. En dit terwijl de premie natuurlijk behoorlijk achterbleef. Hoe dan ook, voor een goede oldtimerverzekering en klassiekerverzekering vindt u bij Depremievergelijker.nl nog altijd uitstekende mogelijkheden. Met een extra aantrekkelijke internetkorting natuurlijk.

Bij Depremievergelijker.nl kunt u ook een voordelige Oldtimer Motorfietsverzekering afsluiten.

Waarom bij Depremievergelijker.nl

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven