Over Kees van den Berg van Depremievergelijker.nl

Depremievergelijker.nl voor uw verzekeringen. Waarom?

Kees van den Berg - Assurantieadviseur bij Depremievergelijker.nl

Een verzekering afsluiten, voor die opgave staat u nu kennelijk. Maar bij wie? Er zijn zoveel mogelijkheden dat het al snel duizelt. Eerst maar eens zoeken naar de laagste premie…
Maar ja, wat voor verzekering krijg ik dan? Zijn die voorwaarden wel goed, en wie is die verzekeraar eigenlijk? En als ik schade heb, of ik wil iets vragen, hoe gaat het dan? Word ik snel geholpen, en hoe deskundig is degene die mij helpt bij Depremievergelijker.nl

Depremievergelijker.nl brengt rust in het internetgeweld

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van verzekeren op het internet. Daarom neemt het aantal aanbieders in snel tempo toe. Allemaal met mooie beloften en premies om van te dromen. En uiteindelijk lijkt alles hetzelfde en bent u nog even ver.

Met Depremievergelijker.nl werk ik, Kees van den Berg daarom vanuit een andere filosofie:
nog gewoon als assurantiekantoor, dat in 1988 begon, maar sinds 2007 dan ook op internet.

En dan gaat het veel verder dan lage premies, drukke advertenties en even snel iets afsluiten.

U krijgt gewoon weer dezelfde service als “vroeger” toen bijna iedereen nog “gewoon” een eigen tussenpersoon had.
Een bekende,  die alles regelde en onafhankelijk advies gaf. Gevraagd en ongevraagd.

Wat mag u van Depremievergelijker.nl verwachten?

  • Gegarandeerde onafhankelijkheid. Geen enkele verzekeraar is eigenaar, of neemt op een andere wijze deel, in dit kantoor;
  • toegang tot de grootste verzameling van artikelen over verzekeren. Zo heeft u altijd alle achtergrondinformatie over uw verzekering(en) onder handbereik.
  • uw eigen assurantiekantoor in Depremievergelijker.nl,  waar u altijd meer dan 20 (!) verschillende verzekeringsvormen kan berekenen en vergelijken van vele tientallen verzekeraars;
  • snel en gemakkelijk een schade melden; juist ook daarom Depremievergelijker.nl voor uw verzekeringen;
  • eenvoudig een verandering doorgeven op één van uw verzekeringen bij Depremievergelijker.nl;
  • altijd toegang tot snel en vooral persoonlijk advies.
  • uw eigen digitale polismap met al uw polissen, waar u ook schaden kunt melden, vragen kunt stellen en…die u zelfs als App.kunt gebruiken op uw smartphone, laptop of tablet.

Het platform voor uw verzekeringen.

Daarom wordt Depremievergelijker.nl steeds uitgebreid en verbeterd om snel, eenvoudig en voordelig al uw verzekeringen op één plaats te regelen.

Ik zal u graag helpen met uw verzekeringen. Of u nu particulier of ondernemer bent.
Minder commercie, en meer investeren in een langdurige relatie met u. Want verzekeren blijft een zaak van vertrouwen en het wordt nooit onze hobby. Sterker nog, vele mensen hebben een hekel aan verzekeringen.

Het is dan aan mij en mijn team, om er voor te zorgen dat u tevreden bent en blijft met uw keuze.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven