Pakketverzekering

Een voordelige pakketverzekering? Wij helpen u snel op weg.

U kunt hier door mij een offerte voor een verzekeringspakket laten maken.

Een goede pakketverzekering moet aan al uw wensen voldoen. Vandaar dat ik deze offertes zelf maak voor u, toegesneden op uw eigen situatie. Dit betekent, dat het soms een dag kan duren, voordat u uw pakketofferte krijgt.
Voor uw offerte, heb ik de volgende gegevens van u nodig. Ik ga dan gelijk aan de slag voor u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

>>Terug naar Pakketverzekering

Uw Verzekeringspakket vergelijken en samenstellen? Hoe wilt u het hebben?

Bij Depremievergelijker.nl kunt u voor uw pakketverzekering op verschillende manieren een offerte krijgen. U kunt natuurlijk zelf vergelijken met onze handige rekenhulp. Misschien vindt u het prettiger om door ons een pakketofferte te laten maken. Het is ook mogelijk, dat u uw huidige pakketverzekering eens goed laat bekijken. We controleren dan, of het beter kan en zo ja, hoe. Wilt u liever persoonlijk contact, om samen telefonisch even wat zaken door te nemen? Bij Depremievergelijker.nl doen we het allemaal graag.

Het verzekeringspakket (pakketverzekering) is steeds populairder geworden.

De premie voor het verzekeringspakket is door de pakketkorting over het algemeen scherp. Omdat deze korting met het aantal polissen in het verzekeringspakket stijgt, wordt vaak gezegd: er kan er nog steeds één bij in de pakketpolis. Toch moet u wel scherp blijven, en niet méér verzekeringen in de pakketpolis sluiten dan echt nodig. En u zeker niet laten leiden door lokkertjes. Depremievergelijker.nl zet een aantal nuchtere aanbiedingen voor de pakketverzekering op een rij waarbij zelfs een combinatie van verschillende verzekeraars op één pakketpolis mogelijk is. Daardoor sluit u bij Depremievergelijker.nl het beste wat verschillende maatschappijen bieden, toch binnen één verzekeringspakket af.

Is dat wel wijs zo’n pakketpolis met wat verzekeringen op één blaadje?

Wat is een goede pakketverzekering? Die vraag is nog niet zo eenvoudig te beantwoorden. Het samenvoegen van een aantal verzekeringen op zo’n allesineenpolis heeft ontegenzeggelijk een aantal voordelen. De overzichtelijkheid van het verzekeringspakket neemt zondemeer toe, vaak wordt er pakketkorting gegeven, betaalt u maar een keer de maandelijkse prolongatiekosten en worden overlappingen van verzekeringen voorkomen. Voorts neemt het commerciële belang dat de verzekeraar bij u heeft toe, en dat blijkt bij “lastige” schaden (schade wel gedekt of schade net niet gedekt) in de praktijk geen onbelangrijk gegeven.

Stel uw verzekeringspakket zelf samen, maar doe dit professioneel:

Er zijn echter ook wel wat minpunten te noemen die u voor uzelf goed moet afwegen. De stelling van Depremievergelijker.nl is, dat één en dezelfde verzekeraar nooit altijd en met iedere verzekeringsvorm het beste in de markt biedt binnen haar verzekeringspakket. Soms zien wij bij het oversluiten van zo’n verzekering dat een klant alles bij dezelfde verzekeraar binnen een ogenschijnlijk goedkoop verzekeringspakket heeft ondergebracht: de woonhuisverzekering, de inboedelverzekering, een autoverzekering, de reisverzekering en zelfs de rechtsbijstandverzekering. De basis van dit advies was onder andere, dat de pakketkorting door het hoge aantal verzekeringen zo snel hoger werd. Het klinkt wat pretentieus, maar wij vinden dit advies een heel slecht advies. Iedere dekking binnen de pakketpolis moet wel een belang dienen. En de steeds hoger wordende pakketkorting, naarmate u meer verzekeringen heeft lopen, mag daarbij nooit een leidraad zijn. Dan betaalt u immers nog teveel!

Welke verzekeringen misschien buiten de pakketpolis houden.

De autoverzekering (soms)

Er is in beginsel niets op tegen, om de inboedelverzekering en de opstalverzekering, eventueel aangevuld met de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) binnen een pakket polis te verzekeren. Voor de autoverzekering raden wij dit al af. Autoverzekeringen zijn altijd zo beweging en onderhevig aan prijsschommelingen, dat een goedkope autopremie binnen de pakketverzekering nauwelijks denkbaar is. Dat pakt daarentegen vaak aanmerkelijk duurder uit, ondanks de pakketkorting binnen een pakketverzekering.

De rechtsbijstandsverzekering

Voorts achten wij het een fout, om de rechtsbijstandsverzekering binnen een pakket van slechts een verzekeraar onder te brengen. Juist die verzekering moet daar ver van af staan. En dus bij een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar worden ondergebracht, zoals bijvoorbeeld Arag of DAS. Deze maatschappijen zich uitsluitend op juridische bijstand. En, zij kennen voor wat betreft omvang en specialisatie, hun gelijken niet. Want, wat als u nu eens conflict krijgt met uw pakketverzekeraar? Waar ook uw rechtsbijstandverzekering loopt….

De reisverzekering

Voor de reisverzekering geldt, dat het aan te bevelen is om deze te sluiten bij een gespecialiseerde reisverzekeraar. Zij hebben de wereldwijde netwerken om u bij een calamiteit in het buitenland het beste bij te staan, nog los van hun enorme ervaring op dit gebied. Zij voeren de reisverzekering meestal als kernactiviteit, moeten daar dus van leven, en doen veel aan productinnovatie. Voorbeelden van grote reisverzekeraars zijn De Europeesche en Elvia. Er zijn natuurlijk meer verzekeraars met goede reispolissen, maar het “schoenmaker blijf bij je leest-principe” spreekt ons altijd heel erg aan.

Maar als u toch alles in één pakketverzekering wilt, wat dan?

Bij Depremievergelijker.nl kunt u, met inachtname van het bovenstaande, toch al de benodigde verzekeringen in een pakket polis verzekeren. Hoe? Doordat u bij Depremievergelijker.nl verzekeringen van verschillende verzekeraars toch op één polis kwijt kunt, bijvoorbeeld:

  • inboedelverzekering, woonhuisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering bij Zevenwouden, omdat deze maatschappij de scherpste premies bood met een uitstekende dekking in uw situatie;
  • de reisverzekering bij Elvia omdat dit een “echte” reisverzekeraar is met bijbehorende expertise en ervaring;
  • de rechtsbijstandverzekering bij b.v. Arag om de juridische onafhankelijkheid te waarborgen.

Zo heeft u het beste verzekeringspakket samengesteld: de scherpste premies en de voorwaarden goed vergeleken.

Tenslotte, maar dat heeft u natuurlijk nog het meest in eigen hand, heeft het onverhoopt ontstaan van een premieachterstand op uw (b.v.) maandtermijn bij een verzekeringspakket onmiddellijk tot gevolg, dat u gelijk voor al uw verzekeringen geen dekking meer heeft(!) Dat zou, als u zichzelf niet herkent als een stipte betaler, een nadeel van een verzekeringspakket waar alles gebundeld is, kunnen zijn….

Naar boven