Pakketverzekering op maat met scherpe premies?

Pakketverzekering bij Depremievergelijker.nl

Snel weer overzicht en scherpe pakketpremies? Met de pakketverzekering van Depremievergelijker.nl snel geregeld.

Een voordelige pakketverzekering? Wij helpen u snel op weg.

Een goed verzekeringspakket is maatwerk. Het moet precies aansluiten bij uw situatie.

Daarom maak ik deze offertes zelf voor u. Er is immers geen standaard, die iedereen past. Dit betekent, dat het soms een dag kan duren, voordat u uw offerte voor een nieuw verzekeringspakket krijgt.
Voor uw offerte, heb ik de volgende gegevens van u nodig. Dan ga ik gelijk aan de slag voor u.

    Bij veel verzekeraars zijn zonnepanelen niet standaard in de dekking opgenomen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

>>Terug naar Pakketverzekering

Uw Verzekeringspakket vergelijken en samenstellen? Hoe wilt u het hebben?

Bij Depremievergelijker.nl kunt u voor uw pakketverzekering op verschillende manieren een offerte krijgen. U kunt natuurlijk zelf vergelijken met onze handige rekenhulp. Misschien vindt u het prettiger om door ons een pakketofferte te laten maken. Daarom is ook mogelijk, dat u uw huidige pakketverzekering eens goed laat bekijken. We controleren dan, of het beter kan en zo ja, hoe. Wilt u liever persoonlijk contact, om samen telefonisch even wat zaken door te nemen? Bij Depremievergelijker.nl doen we het allemaal graag.

Het verzekeringspakket  is steeds populairder geworden.

De premie voor het verzekeringspakket is door de pakketkorting over het algemeen scherp. Omdat deze korting met het aantal polissen in de pakketverzekering stijgt, wordt vaak gezegd: er kan er nog steeds één bij in de pakketpolis. Toch moet u wel scherp blijven. En niet méér verzekeringen in de pakketpolis sluiten, dan echt nodig. En u zeker niet laten leiden door lokkertjes. Depremievergelijker.nl zet een aantal nuchtere aanbiedingen voor de pakketverzekering op een rij. Daarbij is zelfs een combinatie van verschillende verzekeraars mogelijk, één pakketpolis. Daardoor sluit u bij Depremievergelijker.nl het beste wat verschillende maatschappijen bieden, toch binnen één pakketverzekering af.

Is dat wel wijs zo’n pakketpolis met wat verzekeringen op één blaadje?

Wat is een goede pakketverzekering? Die vraag is nog niet zo eenvoudig te beantwoorden. Het samenvoegen van een aantal verzekeringen op zo’n allesineenpolis heeft zeker een aantal voordelen. De overzichtelijkheid van het verzekeringspakket neemt zondemeer toe. Vaak wordt er pakketkorting gegeven, betaalt u maar een keer de maandelijkse prolongatiekosten, en worden overlappingen van verzekeringen voorkomen. Voorts neemt het commerciële belang dat de verzekeraar bij u heeft, natuurlijk toe. En dat blijkt bij “lastige” schaden in de praktijk geen onbelangrijk gegeven.

Stel uw verzekeringspakket zelf samen, maar doe dit professioneel:

Er zijn echter ook wel wat minpunten te noemen, en die moet u voor uzelf goed afwegen. De stelling van Depremievergelijker.nl is, dat één en dezelfde verzekeraar niet altijd en met iedere verzekeringsvorm het beste in de markt biedt.  Soms zien wij bij het oversluiten van zo’n pakketverzekering, dat een klant alles bij dezelfde verzekeraar en binnen een ogenschijnlijk goedkoop verzekeringspakket heeft ondergebracht. De woonhuisverzekering en de inboedelverzekering, een autoverzekering, de reisverzekering en zelfs de rechtsbijstandverzekering. De basis van dit “advies” was onder andere, dat de pakketkorting door het hoge aantal verzekeringen zo snel hoger werd. Het klinkt wat pretentieus, maar wij vinden dit advies een heel slecht advies. Iedere dekking binnen de pakketpolis moet wel een belang dienen. En de steeds hoger wordende pakketkorting, naarmate u meer verzekeringen heeft lopen, mag daarbij nooit een leidraad zijn. Dan betaalt u immers nog teveel!

Welke verzekeringen misschien buiten de pakketpolis houden.

De autoverzekering (soms)

Er is in beginsel niets op tegen, om de inboedelverzekering en de opstalverzekering, eventueel aangevuld met de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) binnen een pakketverzekering te verzekeren. Voor de autoverzekering raden wij dit soms af. Autoverzekeringen zijn helaas erg onderhevig aan prijsschommelingen. Daarom is een goedkope autopremie binnen een pakketpolis niet altijd haalbaar. En soms pakt het zelfs duurder uit, ondanks de pakketkorting binnen een verzekeringspakket.

De rechtsbijstandsverzekering

Voorts achten wij het een fout, om de rechtsbijstandsverzekering bij dezelfde verzekeraar onder te brengen, waar ook andere dekkingen zijn ondergebracht. Juist die verzekering moet daar ver van af staan. En dus bij een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar worden ondergebracht, zoals bijvoorbeeld Arag of DAS. Deze maatschappijen zich uitsluitend op juridische bijstand. En, zij kennen voor wat betreft omvang en specialisatie, hun gelijken niet. Want, wat als u nu eens conflict krijgt met uw pakketverzekeraar? Waar ook uw rechtsbijstandverzekering loopt….

De reisverzekering

Voor de reisverzekering geldt, dat het aan te bevelen is, om deze te sluiten bij een gespecialiseerde reisverzekeraar. Binnen onze pakketverzekering doen we dat dan ook. Zij hebben de wereldwijde netwerken, om u bij een calamiteit (in het buitenland) het beste te helpen. Ook hebben deze maatschappijen een enorme ervaring op dit gebied. Immers, zij voeren de reisverzekering meestal als kernactiviteit en doen veel aan productinnovatie. Voorbeelden van grote reisverzekeraars zijn De Europeesche en Elvia. Er zijn natuurlijk meer verzekeraars met goede reispolissen, maar het “schoenmaker blijf bij je leest-principe” spreekt ons altijd heel erg aan.

Maar als u toch alle verzekeringen in één pakketverzekering wilt, wat dan?

Bij Depremievergelijker.nl kunt u toch al de benodigde verzekeringen in een pakketpolis verzekeren. Hoe? Omdat u bij Depremievergelijker.nl de dekkingen  van verschillende verzekeraars, toch op één polis kwijt kunt, bijvoorbeeld:

  • inboedelverzekering, woonhuisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering bij Reaal, omdat deze maatschappij de scherpste premies bood met een uitstekende dekking in uw situatie;
  • de reisverzekering bij Europeesche, omdat dit een echte reisverzekeraar is met bijbehorende kennis en ervaring;
  • de rechtsbijstandverzekering bij (bijvoorbeeld) Arag om de juridische onafhankelijkheid te waarborgen.

Zo heeft u het beste verzekeringspakket samengesteld: de scherpste premies en de voorwaarden goed vergeleken.

Tenslotte, en let u daar altijd goed op, hebben premieachterstanden bij een verzekeringspakket onmiddellijk tot gevolg, dat u gelijk voor al uw verzekeringen geen dekking meer heeft(!) Dat zou, als u zichzelf niet herkent als een stipte betaler, een nadeel van een verzekeringspakket waar alles gebundeld is, kunnen zijn….

Naar boven