Aansprakelijkheidsverzekering

De Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) nog steeds onderschat

Met de AVP, de bekende Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren verzekert u zich tegen een groot risico: u wordt aansprakelijk gesteld. Verzekerde bedragen tot Euro 2.500.000,- per gelegenheid en toch zeer scherpe premies bij Depremievergelijker.nl

De AVP en uw aansprakelijkheid

Over de AVP, de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren, wordt nogal eens neerbuigend gedaan. “Goed, het zal wel nodig zijn, en de premie is laag” Toch is deze, zo op het oog onbeduidende verzekering, één van uw belangrijkste polissen. De claimcultuur neemt immers snel toe, en voor welk bedrag u bij een (letsel)schade die u heeft veroorzaakt aansprakelijk wordt gesteld, moet maar worden afgewacht. Daarom bedraagt het verzekerde bedrag op uw AVP al gauw zo’n € 1.000.000,- per gebeurtenis! Bereken hier een scherpe premie voor uw AVP. Liever in een voordelige pakketverzekering? De premies zijn in een compleet verzekeringspakket vaak voordeliger.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Depremievergelijker.nl berekent voor u de scherpe aansprakelijkheidspremies van vele verzekeraars.
Met extra internetkorting van Depremievergelijker natuurlijk! U kunt deze verzekering als losse polis afsluiten, maar eventueel ook in een pakketverzekering.

Voor deze aansprakelijkheidsverzekering Particulieren (AVP) kunt u ook de voorwaarden met elkaar vergelijken.

U kunt telkens drie verzekeringsmaatschappijen aanvinken waarvan uw premievergelijker vervolgens de voorwaarden met elkaar vergelijkt.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering is niet altijd minder dan een dure aansprakelijkheidspolis, maar soms zijn er aanmerkelijke verschillen. Zo kunt u zelf goed nagaan wat voor u belangrijk is in de dekking en ook, waar u met wat mindere voorwaarden genoegen wilt nemen.

Natuurlijk kunt u ons altijd om advies vragen via Stel uw vraag voordat u een definitieve keuze maakt voor uw aansprakelijkheidsverzekering

Overigens, als u er zelf al uit bent, Depremievergelijker.nl blijft u ook gedurende de looptijd van uw polis met raad en daad terzijde staan. Een veilig gevoel!

Van start? Klik hier: Aansprakelijkheidsverzekering Berekenen

Is een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren wettelijk verplicht?
Neen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de autoverzekering, is deze verzekering niet verplicht krachtens de wet.

antwoord

Vraag 2

Antwoord

Naar boven