Aansprakelijkheidsverzekering

De Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP) nog steeds onderschat

Met de AVP, de bekende Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren verzekert u zich tegen een groot risico: uw wordt aansprakelijk gesteld. Verzekerde bedragen tot Euro 2.500.000,- per gelegenheid en toch zeer scherpe premies bij Depremievergelijker.nl

Vraag 1

antwoord

Vraag 2

Antwoord

De AVP en uw aansprakelijkheid

Over de AVP, de Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren, wordt nogal eens neerbuigend gedaan. “Goed, het zal wel nodig zijn, en de premie is laag” Toch is deze, zo op het oog onbeduidende verzekering, één van uw belangrijkste polissen. De claimcultuur neemt immers snel toe, en voor welk bedrag u bij een (letsel)schade die u heeft veroorzaakt aansprakelijk wordt gesteld, moet maar worden afgewacht. Daarom bedraagt het verzekerde bedrag op uw AVP al gauw zo’n € 1.000.000,- per gebeurtenis! Bereken hier een scherpe premie voor uw AVP. Liever in een voordelige pakketverzekering? De premies zijn in een compleet verzekeringspakket vaak voordeliger.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Kees van den Berg - Assurantieadviseur
Kees van den Berg
Assurantieadviseur

Over Kees

Met Depremievergelijker.nl werk ik, Kees van den Berg vanuit een andere filosofie: gewoon als ouderwets assurantiekantoor, maar dan ook op internet. Goede persoonlijke service, maar dan met de vergelijkingsmogelijkheden van nu.

z Naar boven