Polisvoorwaarden van de Inboedelverzekering

Polisvoorwaarden van vele verzekeraars handig bij elkaar.

Polisvoorwaarden van je inboedelverzekering zoek? Depremievergelijker.nl helpt je verder. Met onze polisvoorwaarden on line, kan je van vele verzekeraars de polisvoorwaarden van hun inboedel verzekering hier inzien en downloaden.

Mis je van een bepaalde inboedelverzekering de polisvoorwaarden? Laat het ons even weten via Stel uw vraag.
Let er op, dat bij sommige verzekeraars de voorwaarden bestaan uit Algemene Voorwaarden en zogenaamde Bijzondere voorwaarden die tezamen voor uw inboedelverzekering van toepassing zijn.

  • Polisvoorwaarden van alle verzekeringen per maatschappij zoeken? Klik dan op Polisvoorwaarden.

Polisvoorwaarden Inboedelverzekering

Depremievergelijker.nl spant zich in om deze verzameling polisvoorwaarden up-to-date te houden, maar helaas zijn onvolkomenheden zijn niet altijd te vermijden gezien de snelle ontwikkelingen (Zie Disclaimer Kennisblog)

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven