Ongevallenverzekering vergelijken

Ongevallenverzekering vergelijken? Heb ik die nodig dan?

Zonder ongevallenverzekering komt u zeker door het leven. En dat geldt voor veel verzekeringen. Omdat u na een ongeval met blijvende medische gevolgen toch graag financieel onafhankelijk wilt blijven, blijkt een goede ongevallendekking toch geen overbodige luxe.

De ongevallenverzekering begint steeds meer in een (helaas nieuwe) behoefte te voorzien. De terugtredende overheid die minder en minder voor ons regelt, de versobering van de zorgverzekering en andere regelingen bij arbeidsongeschiktheid, zorgen er voor, dat we ook steeds meer op ons zelf zijn aangewezen.

Na een ongeval met ernstige gevolgen onstaan er allerlei kosten. Verlies aan arbeidsvermogen, voorzieningen in huis die nodig zijn, extra medische kosten enz. Voor een bescheiden premie bent u niet uitsluitend afhankelijk van de overheid, diverse instellingen en zorgverzekeraars. Een goede ongevallenverzekering geeft dan een veilig gevoel en geeft altijd dekking, 24 uur per dag! (En niet alleen als u bijvoorbeeld in een auto zit) Deze verzekering is dus niet te verwarren met de dekking  Ongevallen Inzittenden bij de autoverzekering. Een goede ongevallenverzekering berekenen en vergelijken, doet u in minder dan één minuut bij Depremievergelijker.nl.

Deze verzekering is overigens ook, voor een nog gunstiger premie, onder te brengen in ons voordelige verzekeringspakket.

Wij werken onder anderen met:

Wat anderen zeggen over de Depremievergelijker.nl

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven