Pechhulp Bestelwagenverzekering

Pechhulp nu ook mogelijk op de Bestelautoverzekering

Na het grote succes van de nieuwe dienst Pechhulp bij de autoverzekering, waarbij dure lidmaatschappen van bijvoorbeeld de ANWB niet langer nodig zijn, komt Depremievergelijker.nl nu ook met Pechhulp voor bij de bedrijfswagenverzekering: de Pechhulp Bestelwagenverzekering.

Verreweg de meeste bestelautoverzekeringen lopen zonder pechhulp in welke vorm dan ook. Het is opvallend dat veel mensen die een bestelwagen privé rijden daar gewoon niet aan denken. Een pechhulpabonnement schijnt gevoelsmatig toch vooral samen te hangen met een personenauto. Hoe vervelend dat is, blijkt op het moment dat we “in den vreemde” met pech stranden met de bestelauto…

Ook voor de zakelijke rijder is er nu voordelige pechulp beschikbaar.

De Pechhulp Bestelwagenverzekering is in vier varianten op uw bestelauto verzekering te plaatsen:

  • Nederland exclusief de eigen woonplaats
  • Nederland inclusief de eigen woonplaats
  • Europa exclusief de eigen woonplaats
  • Europa inclusief de eigen woonplaats

De premies per jaar bedragen resp € 30,50 – € 49,00 – € 53,00 en € 67,50 en kunnen uiteraard op de termijnpremie van de bestelwagenverzekering worden gezet. Dus per maand, kwartaal of per halfjaar. Deze premies zijn exclusief 7.5% assurantiebelasting en zijn (aanmerkelijk) lager dan andere aanbieders van Pechhulp.

De Pechhulp wordt verleend door een van de grootste partijen in de wereld op het gebied van hulpverlening onderweg: Mondial Assistance. Honderden vestigingen met vele tienduizenden werknemers garanderen een zeer snelle pechhulp als u niet meer verder kunt. Veel grote leasemaatschappijen en autofabrikanten maken van Mondial Assistance gebruik bij pech onderweg voor kun klanten.

Wilt u meer weten over deze nieuwe verzekering voor bestelwagens, klik op Pechhulp Autoverzekering.

Heeft u al een bestelauto verzekering bij Depremievergelijker.nl en wenst u deze dekking voortaan op uw polis meeverzekeren? Laat het ons even weten via Stel uw vraag en wij nemen direct contact met u op.

Direct een bestelautoverzekering met Pechhulp berekenen en vergelijken? Maar hier uw berekening:

(Het laden van de module premie bestelwagenverzekering kan enige seconden duren….)
<br /> marginHeight=”0″ marginWidth=”0″>

Naar boven