Reisverzekering afsluiten

Een reis boeken is leuk! Maar denk je ook aan een reisverzekering afsluiten? Belangrijk is dat je bij het vergelijken ook de voorwaarden even goed doorneemt. Je moet er niet aan denken dat je op reis schade ervaart, terwijl je niet verzekerd bent. Houd het leuk tijdens je hele (vakantie)reis: kies voor een goede reisverzekering en geniet zorgeloos!

Een reisverzekering afsluiten, maar welke?

Kortlopende reisverzekering

Ga je kort op reis? Sluit dan hier een kortlopende reisverzekering.

Voordelen:

Nadelen:

Doorlopende reisverzekering

Reis je vaker per jaar, vergelijk dan hier een doorlopende reisverzekering want dat is vaak voordeliger.

Voordelen:

Nadelen:

Een reisverzekering afsluiten bij Depremievergelijker.nl betekent, dat je altijd kunt rekenen op goede, moderne voorwaarden. Bij gespecialiseerde reisverzekeraars met een goed internationaal netwerk. Dat is erg belangrijk, om ook de hulpverlening als je problemen hebt in het buitenland, goed op orde te hebben.

Bij geen enkele verzekeringsvorm is de kwaliteit van de dekking zo nauw verbonden met de premie. Ik zie soms “lokkertjes” met de premies, waarvoor schades echt niet meer op een fatsoenlijke manier te regelen zijn. Of de voorwaarden zijn zo uitgekleed, dat je bijna afvraagt of je dan je nog wel moet verzekeren.

Een goede reisverzekering is overigens ook in een pakketverzekering af te sluiten. Dat kan de premie nog eens extra drukken, doordat je er vaak pakketkorting op krijgt.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven