Reisverzekering afsluiten

Een reisverzekering afsluiten? Even snel? Niet doen! Reisverzekeringen leiden regelmatig tot teleurstelling bij schade. Vaak komt dat door grote haast bij het afsluiten. Dat is helemaal niet nodig, als je er even wat tijd in stopt. Niet zo leuk als het boeken van je reis, maar het kan wel veel ellende besparen.
Een slechte reisverzekering biedt onvoldoende zekerheid. En het is niet prettig om daar ver van huis, in den vreemde, achter te komen.

Een reisverzekering afsluiten, maar welke?

Bij geen enkele verzekeringsvorm is de kwaliteit van de dekking zo nauw verbonden met de premie. Goedkoop is duurkoop. Ik zie soms “lokkertjes” met de premies, waarvoor schades echt niet meer op een fatsoenlijke manier te regelen zijn. Of de voorwaarden zijn zo uitgekleed, dat je bijna afvraagt of je dan je nog wel moet verzekeren.

Een reisverzekering afsluiten bij Depremievergelijker.nl betekent, dat je altijd kunt rekenen op goede, moderne voorwaarden. Bij gespecialiseerde reisverzekeraars met een goed internationaal netwerk. Dat is erg belangrijk, om ook de hulpverlening als je problemen hebt in het buitenland, goed op orde te hebben.

 

Kortlopende reisverzekering

Ga je kort op reis? Sluit dan hier een kortlopende reisverzekering.

Voordelen:

Nadelen:

Doorlopende reisverzekering

Reis je vaker per jaar, vergelijk dan hier een doorlopende reisverzekering want dat is vaak voordeliger.

Voordelen:

Nadelen:

Een goede reisverzekering is overigens ook in een pakketverzekering af te sluiten. Dat kan de premie nog eens extra drukken, doordat je er vaak pakketkorting op krijgt.

Naar boven