Home > Reisverzekering afsluiten > Doorlopende reisverzekering afsluiten
Reisverzekering bij Depremievergelijker.nl

Doorlopende reisverzekering afsluiten

Depremievergelijker.nl berekent en vergelijkt voor u nu ook de scherpste premie van vele reisverzekeraars. Met extra korting van Depremievergelijker natuurlijk!

Een goedkope doorlopende reisverzekering is niet altijd minder dan een dure reispolis, maar soms zijn er aanmerkelijke verschillen. Zo kunt u zelf goed nagaan wat voor u belangrijk is in de dekking en ook, waar u met wat mindere voorwaarden genoegen wilt nemen.

Bedenkt u daarbij wel, dat er nauwelijks een verzekeringsvorm te vinden is, waarbij de hoogte van de premie en de kwaliteit van de dekking zo met elkaar verbonden zijn als bij de (doorlopende) reisverzekering. Vergelijkt u de voorwaarden daarom kritisch, en neemt u gerust even contact met Depremivergelijker.nl op bij twijfel. Immers, eenmaal in den vreemde valt er bij schade niet veel meer aan te passen aan uw reisverzekering.

Overigens, als u er zelf al uit bent, Depremievergelijker.nl blijft u ook gedurende de looptijd van uw polis altijd met raad en daad terzijde staan. Een veilig gevoel!

U kunt telkens drie verzekeringsmaatschappijen aanvinken waarvan Depremievergelijker vervolgens ook de voorwaarden met elkaar vergelijkt.

Bereken hier direct je Doorlopende Reisverzekering.

Als het gaat om de prijs/kwaliteit-verhouding van reisverzekeringen, bieden de goedkope varianten meestal ook gelijk minder dekking. Om daar in den vreemde achter te komen, is geen pretje. Zelfs bij de annuleringsverzekering zijn er verschillen in de voorwaarden. Ook blijkt, dat een doorlopende reisverzekering en doorlopende annuleringsverzekering vaak goedkoper zijn dan verschillende reisverzekeringen steeds opnieuw te sluiten. Neemt u even de tijd om hier een doorlopende reisverzekering goed te vergelijken. Het hoeft maar één keer.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven