Glibberige Reisverzekering…

05 januari 2008 door

Voorkom een glibberige reisverzekering

De tijd van de wintersport komt weer aan, en bij Depremievergelijker.nl druppelen de aanvragen voor de jaarlijkse  irritante kostenpost weer binnen: de reisverzekering.
Zij die de luxe hebben verschillende keren op vakantie te gaan, en/of er veelvuldig op uittrekken gedurende de bekende weekendtrips, beginnen meer en meer overtuigd te raken. Een doorlopende reisverzekering is misschien toch handiger. “We zijn toch nogal eens onderweg, nu we er echt over nadenken” horen we desgevraagd. Een weekendje naar Antwerpen bijvoorbeeld, is toch ook echt buitenland.

Wij hadden verleden week een paar geestdriftige wintersporters aan de telefoon die vonden dat die premie toch wel wat lager moest kunnen. Er werden ons premies voor de reisverzekering “voorgerekend” van derden, die naar onze mening nog uit de tijd Napoleon stamden maar “alles, maar dan ook alles” was gedekt! Dat is voor ons altijd een uitdaging en we zijn onze klanten dankbaar dat ze ons met dit soort aanbiedingen benaderen. Wij blijven met onze immers reisverzekering ook graag in de markt.

Na inzage van de betreffende voorwaarden kwam de aap al gauw uit de mouw: naast “vele, maar dan ook vele” uitsluitingen sprong er wel een in het bijzonder uit: wintersport uitgesloten! Zo wordt het vinden van de juiste reisverzekering een glibberige aangelegenheid.

Maak van uw reisverzekering geen sluitpost; eenmaal in den vreemde is het bijzonder vervelend om er achter te komen dat er kennelijk net iets teveel bezuinigd was op een goede polis. Behalve belabberde bagagedekkingen en uitsluitingen als winstersport, schade aan vakantieverblijven, geld enz., zien wij in ruil voor die superlage premies ook vaak nog eens zeer lage verzekerde bedragen in allerlei snelle “reispolisjes”

Vergelijk de premies en VOORWAARDEN(!) hier bij Depremievergelijker. Elvia en Europeesche bijvoorbeeld, zijn geen prijskopertjes maar wel specialist in reisverzekeringen en hebben goede wereldwijde netwerken.

Gaat u vaker op reis of maakt u graag en dikwijls (weekend- of midweek) tripjes naar het buitenland, dan is een doorlopende reisverzekering doorgaans altijd voordeliger en u hoeft er niet telkens meer aan te denken om een reisverzekering te sluiten.

Vergelijk hier uw reisverzekering en sluit eventueel direct af.

Naar boven