Reviews

Natuurlijk dank ik hier iedereen eerst voor de moeite, om ervaringen met Depremievergelijker.nl te delen. Een compliment, of kritiek, ik heb het allemaal nodig om een hoog niveau van dienstverlening te bereiken en te behouden. Alle recensies op deze pagina’s zijn afkomstig van bestaande klanten en worden door mij niet veranderd of verwijderd. Een verklaring over deze reviews vindt u hier.

Verstuur uw review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf uw review

Gemiddelde rating:  
 86 reviews
door Francien opDepremievergelijker.nl
snel en goed advies

Zeer tevreden over de snelle en goede hulp van Kees van Depremievergelijker! Kees denkt mee en biedt advies waar nodig. Vooral zijn vriendelijkheid en snelheid is een pre. Chapeau!

Goede service, meedenkend!

Al enkele jaren lopen mijn voertuigverzekeringen via Depremievergelijker. Van aanvragen tot schade melden biedt depremievergelijker zeer goede en persoonlijke service. Er wordt heel goed mee gedacht om de beste situatie te creëren. Depremievergelijker gaat verder dan strikt noodzakelijk!

door Jana Peters opDepremievergelijker.nl
Ontzettend tevreden

Héle goede service. Zeer persoonlijk contact. Alles wordt snel geregeld en als er iets onduidelijk is dan volgt er een zeer uitgebreide uitleg over de opties.Ik kan Depremievergelijker.nl aan iedereen aanraden. Het is duidelijk dat er zich aan de andere kant van de lijn een ontzettend hartelijk persoon bevindt en waar vind je dat tegenwoordig nu nog?Zeer waardevol vind ik!

Beoordeling

Top service! Erg snel geregeld elke keer weer. Zelfs op de meest ongunstige tijden. Aanrader! Al wat jaartjes klant inmiddels en ben zeer tevreden.

door Fam. Van bavel opDepremievergelijker.nl

Prima en snel geholpen!! Echt een aanrader!

door H de Jong opDepremievergelijker.nl

Tot nu toe zeer tevreden.

door Huizenga opDepremievergelijker.nl
goede ervaringen

Al een aantal jaren klant bij Kees en net weer een verzekering afgesloten. Snelle beantwoording van vragen en vakkundig advies. Fijne tussenpersoon.

door Martijn opDepremievergelijker.nl
Top!

Het afsluiten van een polis ging vlekkeloos, en bijzonder snel!

Fijne ervaringen

Kees reageert snel op e-mails, hij antwoordt keurig en op een fijne manier. Ik ben nu meerdere jaren met bij hem verzekerd (auto); de premie is goed en de behandeling is persoonlijk en meedenkend. Ik ga beslist weer informeren als ik een andere auto zou aanschaffen!

door Andy Tjokrotaroeno opDepremievergelijker.nl

Goede service met een menselijke maat. Er wordt pro-actief met je verzekering meegekeken waardoor er meer wordt geleverd dan gevraagd.

Pagina 1 van 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Naar boven