Reviews

Natuurlijk dank ik hier iedereen eerst voor de moeite, om ervaringen met Depremievergelijker.nl te delen. Een compliment, of kritiek, ik heb het allemaal nodig om een hoog niveau van dienstverlening te bereiken en te behouden. Alle recensies op deze pagina’s zijn afkomstig van bestaande klanten en worden door mij niet veranderd of verwijderd.
Een verklaring over deze reviews vindt u hier.

Verstuur uw review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf uw review

Depremievergelijker.nl
Gemiddelde rating:  
 128 reviews
door Nynke opDepremievergelijker.nl
Super Kees

Kees is wat mij betreft een superheld! In verband met corona zat ik in zak en as met de betaling van mijn autoverzekering en hij heeft mij super goed geholpen waardoor ik gewoon verzekerd kon zijn. Bij deze: Kees, nogmaals bedankt voor je vertrouwen en hulp.

Ha Nynke,Hartelijk dank voor je leuke review. Het zijn moeilijke tijden inderdaad. We proberen elkaar er zo goed mogelijk door te helpen. En, natuurlijk, graag gedaan!

door P. Doodeman opDepremievergelijker.nl
Caravanverzekering

Alles is prima door u geregeld voor mijn caravanverzekering. Mijn complimenten voor uw accuratesse en uw vriendelijkheid.

Geachte heer Doodeman,Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Graag gedaan!We houden contact.

door Jannie schuitema opDepremievergelijker.nl
Beoordeling

Ik ben erg tevreden over de communicatie
Met kees van den berg
Ook met mijn vragen kan ik altijd bij hem terecht
Dankjewel Kees

Beste Jannie,Hartelijk dank; leuk om te lezen natuurlijk. De contacten dateren al van vele jaren geleden en het is ook voor mij steeds aangenaam.Daarom ook dank voor jouw (jullie!) loyaliteit.

door Roger opDepremievergelijker.nl
prima zo

Dacht even wat moeten ze met al deze vragen van boot nummer tot motor nummer, kenteken. Bankrekening nummer,waar de stalling is, enz. Ik dacht straks is mijn boot gestolen en mijn bankrekening leeg, ben nu eenmaal een zwartkijker. Begrijp het achteraf wel, waarom deze rompslomp is . Prima geregeld zo.

Beste Roger,Hartelijk dank voor je recensie, en ik begrijp natuurlijk het punt dat je maakt. Het is beroepsdeformatie, je staat er steeds minder bij stil, dat je heel veel informatie vraagt van iemand, die een verzekering wil aangaan.En omdat internetfraude helaas een steeds vaker voorkomend fenomeen is, is het logisch dat mensen wat huiverig worden. De gevraagde informatie is nodig voor verzekeraars, om het risico goed te kunnen inschatten en om het onderlinge betalingsverkeer te kunnen regelen, zoals premies en schaden.Ik heb geleerd van jouw opmerkingen en ik ga er over nadenken, hoe ik aan de consument duidelijk te maken, waarom al die informatie nodig is, en wat er mee gedaan wordt.Dank Roger!

door Hans Woudstra opDepremievergelijker.nl
Super tevreden

Vandaag mijn bootverzekering geregeld bij Depremievergelijker.nl
Super tevreden over de manier waarom dit geregeld word!

Leuk Hans!Leuk om te lezen; bedankt.Volgboot, trailer, tarieven, enige tijdsnood....het was even puzzelen samen.Maar gelukt:)

door Tamara opDepremievergelijker.nl
Bootverzekering

Snel geregeld en fijn contact!

Ha Tamara, goedemorgen! Dank voor je leuke recensie; mooi om de dag mee te beginnen. Ook hier zit het weer in de samenwerking; je leverde alles snel, maar bovenal compleet aan zodat ik dan gelijk verder kan. We gaan het zo voortzetten, als het aan mij ligt:)

door Rob opDepremievergelijker.nl
Boot

Hoi kees van den Berg
Top snel geregeld

Beste Rob,Leuk om te lezen; bedankt.Je moest overigens zelf ook de nodige tijd aan deze aanvraag besteden met de foto's e.d.Maar samenwerken loont; ook nu weer.

door Bert opDepremievergelijker.nl
prima intermediair

Een goed aanbod, gevolgd door prima medewerking in het nog even moeten verlengen van de optietermijn tot ik wist wat de afleverdatum zou worden van onze nieuwe caravan.
Ook bij afronding van de aanvraag een goede service en direct en persoonlijk contact.

Beste Bert,Dank voor de positieve woorden.Ik op mijn beurt, kreeg ook steeds snel antwoord op mijn vragen.Dan wordt het steeds makkelijker om snel te handelen.Dank je wel !

door Geert Jan Wolf opDepremievergelijker.nl
Dhr.

Prima service, goede verzekering aangeboden tegen een aantrekkelijke premie. Maakt belofte waar!

Hartelijk dank Geert Jan. Dit is, wederzijds, een aangename kennismaking.

door Dick opDepremievergelijker.nl
Onprofessioneel

Ik had een verzekering afgesloten voor mijn auto, maar die liet men per direct ingaan. Er werd ook nergens gevraagd wat de ingangsdatum was. Ik heb direct een e-mail gestuurd dat de datum niet klopte, maar kreeg geen reactie. En blijkbaar ben ik niet de enige. Daarop heb ik geprobeerd te bellen. Het telefoonnummer kan net zo goed achterwege gelaten worden, want ik werd alleen maar doorverwezen naar de website. Omdat ik nog meer knulligheden op de site zag, begon mijn vertrouwen te dalen. Bovendien meende ik via de Premievergelijker (dat volgens mij een eenmanszaak is) bij A.S.R. verzekerd te zijn, maar daarvan kreeg ik geen gegevens.

Op grond van het herroepingsrecht heb ik de verzekering beëindigd. Desgevraagd heb ik de heer Van den Berg gewezen op een aantal taalfouten. Daarop kreeg ik een kattige reactie terug omdat er in mijn mailtje blijkbaar een tikfout (of beter gezegd een verkeerde autocorrectie op de telefoon) in stond. Ook deze reactie beschouw ik als niet professioneel. Feedback is een cadeautje, zeker als het gaat om openbare sites. Gelukkig voor hetzelfde geld als een verzekering gevonden. Maar hier kom ik niet meer.

Overigens plaatst hij dit soort recensies niet op z'n eigen website.

U heeft geweigerd uw achternaam te vermelden. Dat wilde u niet. U strijdt dus niet met open vizier "DIck"Bij Trustpilot is het toegestaan om anoniem te liegen en en te draaien, maar bij mij niet.Gezien uw publieke functie zal ik uw leugens maar niet op de review-afdeling plaatsen van de site.Daarom wilt u ook nadrukkelijk anoniem blijven.U bent goed geholpen, zeer goed, en ik zeg u hier, dat ik u een leugenachtige, laffe man vind, die de zaken opzettelijk verdraait. Daar kunt u het verder mee doen.

Pagina 1 van 13:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
z Naar boven