Reviews

Natuurlijk dank ik hier iedereen eerst voor de moeite, om ervaringen met Depremievergelijker.nl te delen. Een compliment, of kritiek, ik heb het allemaal nodig om een hoog niveau van dienstverlening te bereiken en te behouden. Alle recensies op deze pagina’s zijn afkomstig van bestaande klanten en worden door mij niet veranderd of verwijderd.
Een verklaring over deze reviews vindt u hier.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 135 reviews
 by Emile
Geweldig!

Geweldig om 1(!) aanspreekpunt te hebben voor al je polissen. Alles overzichtelijk in een app en altijd een snelle reactie. Absoluut een aanrader.

Beste Emile,Hartelijk dank voor je complimenten. Inderdaad, daar streefden we samen naar destijds: overzicht. Het ordenen van de zaken hebben we samen gedaan, dus een deel van alle lof valt ook zeker aan jou toe:)

 by S.e v.Berkel

Snelle en beleefde behandeling.heel tevreden met de afhandeling

Geachte mevrouw Van Berkel, beste Suze,Heel hartelijk dank voor uw lovende woorden. Het ging allemaal toch nog met wat haperingen door administratieve hindernissen, maar door uw snelle reacties steeds, kwam het goed.Dank u wel!

 by M. Bakker
Het komt altijd goed.

Het komt altijd goed bij Depremievergelijker. Ik heb er alle vertrouwen in en dat heb ik niet altijd direct, als ik met een verzekeraar of een klantenservice praat.

 by Ton Bakkers
Uitstekende service

Beste Kees,

In 2011 werd ik klant bij jouw kantoor en nu, door mijn emigratie, komt daar een einde aan.

Dank voor de goede beantwoording van mijn mails en de uitstekende serviceverlening.

Beste Ton, Hartelijk dank voor je complimenten. Het was ook mij in de afgelopen 10 jaar aangenaam om je van dienst te mogen zijn. Ik wens je heel veel geluk toe in het prachtige land waar je gaat wonen.Als je me nodig hebt, weet je mij te vinden (in Nederland:))

 by Marco de Graaf
Gouden Service

Bedankt maar weer voor de gouden service Kees. Waar onduidelijkheid is, duidelijkheid scheppen. Top geregeld. Echt gemeend

 

Beste Marco!Hartelijk dank hiervoor. Leuk! We hebben vaak contact en dat is ook voor mij altijd plezierig.

 by Dennis
Fenomenaal!

Beste Kees,
Dat je altijd al enorm je best gedaan hebt (en werkelijk altijd geslaagd bent) om een enorm scherpe aanbieding te doen onder vaak betere voorwaarden, was al bekend. Maar nu is ook bij werkelijke schade gebleken, dat je een enorme toegevoegde waarde had voor ons, en alles super hebt helpen afwikkelen. Enorm bedankt!!!

Dank je wel Dennis!Het was een hele exercitie inderdaad, maar je hebt zelf ook aan alle kanten meegewerkt. Dan loopt alles veel gemakkelijker. Heel graag gedaan dus.

 by Wesley
Uitstekende digitale service

stel digitaal je vraag en binnen 30 minuten zijn al je vragen beantwoord en ben je helemaal geholpen. Echter super fijne snelle service.

Wesley

Beste Wesley, Dank voor je bijzonder leuke reactie.Inderdaad, het ging vlot; het paste allemaal precies hè :)We houden contact!

 by Nynke
Super Kees

Kees is wat mij betreft een superheld! In verband met corona zat ik in zak en as met de betaling van mijn autoverzekering en hij heeft mij super goed geholpen waardoor ik gewoon verzekerd kon zijn. Bij deze: Kees, nogmaals bedankt voor je vertrouwen en hulp.

Ha Nynke,Hartelijk dank voor je leuke review. Het zijn moeilijke tijden inderdaad. We proberen elkaar er zo goed mogelijk door te helpen. En, natuurlijk, graag gedaan!

 by P. Doodeman
Caravanverzekering

Alles is prima door u geregeld voor mijn caravanverzekering. Mijn complimenten voor uw accuratesse en uw vriendelijkheid.

Geachte heer Doodeman,Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Graag gedaan!We houden contact.

 by Jannie schuitema
Beoordeling

Ik ben erg tevreden over de communicatie
Met kees van den berg
Ook met mijn vragen kan ik altijd bij hem terecht
Dankjewel Kees

Beste Jannie,Hartelijk dank; leuk om te lezen natuurlijk. De contacten dateren al van vele jaren geleden en het is ook voor mij steeds aangenaam.Daarom ook dank voor jouw (jullie!) loyaliteit.

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Naar boven