Reviews

Natuurlijk dan ik hier iedereen eerst voor de moeite, om ervaringen met Depremievergelijker.nl te delen. Een compliment, of kritiek, ik heb het allemaal nodig om een hoog niveau van dienstverlening te bereiken en te behouden. Alle recensies op deze pagina’s zijn afkomstig van bestaande klanten en worden door mij niet veranderd of verwijderd. Een verklaring over deze reviews vindt u hier.

Verstuur uw review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf uw review

Gemiddelde rating:  
 82 reviews
door Fam. Van bavel opDepremievergelijker.nl

Prima en snel geholpen!! Echt een aanrader!

door H de Jong opDepremievergelijker.nl

Tot nu toe zeer tevreden.

door Huizenga opDepremievergelijker.nl
goede ervaringen

Al een aantal jaren klant bij Kees en net weer een verzekering afgesloten. Snelle beantwoording van vragen en vakkundig advies. Fijne tussenpersoon.

door Martijn opDepremievergelijker.nl
Top!

Het afsluiten van een polis ging vlekkeloos, en bijzonder snel!

Fijne ervaringen

Kees reageert snel op e-mails, hij antwoordt keurig en op een fijne manier. Ik ben nu meerdere jaren met bij hem verzekerd (auto); de premie is goed en de behandeling is persoonlijk en meedenkend. Ik ga beslist weer informeren als ik een andere auto zou aanschaffen!

door Andy Tjokrotaroeno opDepremievergelijker.nl

Goede service met een menselijke maat. Er wordt pro-actief met je verzekering meegekeken waardoor er meer wordt geleverd dan gevraagd.

door Marijke opDepremievergelijker.nl
Top

Snelle. Corecte en menselijke hulpIn een woord TOP

door H de Jong opDepremievergelijker.nl
Erg tevreden !!

Erg netjes behandeld. Afspraken worden keurig na gekomen. Mails worden vlot beantwoord. Vriendelijk en meedenkend.Ondanks dat het per mailverkeer gaat, komt het toch persoonlijk over. Ik heb er een goede indruk aan over gehouden.....

door Dennis D. opDepremievergelijker.nl
Scherpste tarief, super klantenservice

Normaliter ben ik totaal niet van het schrijven van reviews, maar omdat de service van deze website zeer bruikbaar was voor mij, heb ik toch besloten de moeite te nemen. Deze website heeft me duidelijk het scherpste tarief tegen de beste voorwaarden gegeven voor mijn motor verzekering (heb alle vergelijkings sites bekeken :-)). Verder had ik na het afsluiten nog wat aanvullende vragen, deze werden allemaal zeer helder, en snel beantwoord door Kees (waarvoor mijn dank). Kortom een echte aanrader!!

door H.P.M. van den Hout opDepremievergelijker.nl
Erg vervelende man

Als je jaren je premie netjes betaald dan hoor je deze man niet, maar owee als je gewoon schriftelijk opzegt (vanwege een premieverhoging van 25 procent in 1 jaar tijd) en fatsoenlijkheidshalve de reden daarbij vermeldt (ook al is dat niet verplicht als je contract afloopt). Ik had de verzekering online afgesloten en zei hem dus ook online op, maar dat is volgens deze man niet “hoffelijk” …….. enz. enz. Wat een vervelende en nare man zeg, een schofferende mail is wat je van hem terug krijgt. En dan nog dreigen met; “Ik zal verzekeraars informeren over deze gang van zaken ….. ”.Ik zal hem voor zijn in deze, want alle verzekeraars welke in het pakket zitten bij deze tussenpersoon kunnen contact met mij opnemen om het handelen van dit kantoor (of eenmanszaak) aan de kaak te stellen, want dit is echt geen reclame voor de gehele verzekeringsbranche!Blijkbaar ben ik niet de enige die problemen heeft ondervonden met deze man (zoals ik hier lees), maar zelf hij zoiets in 27 jaar nog nooit meegemaakt (schrijft hij)? M.i. wel erg hypocriet!En dan zal zo meteen z’n reactie hier wel verschijnen …. want het laatste woord moet deze man altijd hebben (hij heeft blijkbaar veel tijd of weinig werk misschien).Ik raad deze tussenpersoon dan ook aan niemand aan!

Pagina 1 van 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Naar boven