Reviews

Natuurlijk dank ik hier iedereen eerst voor de moeite, om ervaringen met Depremievergelijker.nl te delen. Een compliment, of kritiek, ik heb het allemaal nodig om een hoog niveau van dienstverlening te bereiken en te behouden. Alle recensies op deze pagina’s zijn afkomstig van bestaande klanten en worden door mij niet veranderd of verwijderd.
Een verklaring over deze reviews vindt u hier.

Verstuur uw review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf uw review

Depremievergelijker.nl
Gemiddelde rating:  
 102 reviews
door Fred opDepremievergelijker.nl

"Kan uw premie niet berekenen aan de hand van deze waarden". Bedankt weer alles invullen.

Geachte heer, beste Fred,
Allereerst, excuses!
Een invuloefening en dan geen resultaat is zeer frustrerend. Waarschijnlijk een technische storing, maar daarom niet minder vervelend.
Kan ik u even bellen of mailen? Ik help u graag verder.

door Maarten opDepremievergelijker.nl

Goede hulp gekregen met het zoeken van een pakketverzskering. Dit is niet makkelijk te vinden via internet en dus persoonlijke aandacht gekregen om het op maat te maken. Bedankt voor de hulp.

Beste Maarten,
Fijn dat je tevreden bent. Het was inderdaad even een gepuzzel met diverse voertuigen. De maatschappijkeuze voor een auto of motor, had ook weer effect op andere premies en dan wordt het sneller complex, dan je zou willen. Toch gelukt en samen gedaan. Het is heel mooi pakket geworden zo.

door Hans Noom opDepremievergelijker.nl

Bij het afsluiten van een verzekering voor mijn taxi 2 1/2 jaar geleden ben ik al enorm goed en professioneel geholpen door Kees. En nu, doordat de huidige verzekeraar er mee stopte, ben ik weer super goed geholpen. Kees toont kennis van zaken, betrokkenheid en doorzettingsvermogen en reageert bovendien direct op mijn vragen. Zoekt u een betrouwbare verzekeringsagent! Ik kan u Depremievergelijker van harte aanbevelen.

Beste Hans,
Hartelijk dank voor je waardering en graag gedaan.
Inderdaad, wat hebben we een stressvolle periode gehad met de taxiverzekeringen.
Maar, we hebben het gered en een goed alternatief gevonden.

door Patrick opDepremievergelijker.nl
Top service

Top service!! Ondanks dat het contact via mail verloopt reageert kees zelfs laat in de avond, waar vind je dat tegenwoordig . Ik snap dan de mensen niet die een slechte review geven omdat ze geen telefonisch kontakt krijgen. Niks dan lof voor de premie vergelijker

Patrick....inderdaad een latertje maar dat moest nu ook wel even gezien de situatie. Ik sta net op en dan ontvang ik dit. Nou, heel graag tot je dienst. Je bent ook een plezierige en loyale relatie (2012) En nu maar hopen dat het allemaal goed afloopt met de zaak waar we aan werken.

door Jeffrey opDepremievergelijker.nl
Zeer goede service!

Ik ben heel erg te spreken over de service van de Premievergelijker!

Kees beantwoordt altijd zeer vlot mijn e-mails en is hierin erg deskundig en servicegericht. Het contact is altijd erg vriendelijk en informeel, hierdoor voel ik me niet zomaar een nummer zoals bij de meeste verzekeraars.

Ik heb echt het gevoel dat Kees echt een stapje verder gaat voor zijn klanten. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant!

Beste Jeffrey,
Heel hartelijk dank voor je lovende woorden. Inderdaad hebben we samen al wat "hindernissen" moeten nemen. Verzekeringen leveren niet zelden behoorlijk wat werk op, om het zo maar te zeggen. Evenzeer door jouw eigen inbreng kon ik doen wat ik moet doen: de zaken oplossen. Daarvoor dus bij deze graag de complimenten retour!

door Michel opDepremievergelijker.nl

Erg slecht om eind 2018 op je website te vermelden dat je alvast de cijfers van 2017 op een rijtje hebt gezet. Geeft weinig vertrouwen!

Beste Michel,
Allereerst dank voor je opmerking, hoewel vervelend om te lezen. Dit is natuurlijk de bedoeling niet. Ik zal per e-mail even contact met je opnemen om na te gaan, welke pagina het betreft. Dat is voor mij niet helemaal duidelijk. Indien mogelijk, zal ik je dan natuurlijk van de juiste cijfers voorzien en de bewuste pagina verwijderen.

door e.j.t van der Eerden opDepremievergelijker.nl
waardeloos

Ben al enige tijd bezig om contact te zoeken, kan alleen via website.

Div keren mijn aanrijding aangemeld en of ik terug gebeld kon worden.

ben nu 2 weken verder, nog steeds niks!

Geachte heer Van Eerden, ik heb vandaag contact met u gezocht en uitgelegd wat er mis is gegaan. Dit wordt natuurlijk opgelost; het had niet zo moeten gaan en ik betreur dat.
Een opeenstapeling van misverstanden, maar dat maakt het niet minder vervelend.
Er zijn inmiddels maatregelen genomen, om deze gang van zaken in de toekomst te voorkomen.

door René Timmerman opDepremievergelijker.nl
Ook bij wijzigingen een top service!

Ik heb diverse verzekeringen al meerdere jaren lopen en ik ben zeer tevreden. Ik wissel vaak van motor en als je mailt dan krijg je vrijwel direct antwoord en ook een antwoord waarmee je geholpen bent. Ik beveel Kees van harte aan bij een ieder!

door B. van Haaren opDepremievergelijker.nl
Tevreden

Ik ben zeer tevreden , ben ook met een aantal personen bezig
om verzekeringen bij je af te sluiten.

door Danny opDepremievergelijker.nl
Zeer tevreden

Ik ben heel goed geholpen voor mijn boot verzekering ,
Zeer tevreden
Kees heel erg bedankt voor de goede hulp

Pagina 1 van 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Naar boven