Reviews

Natuurlijk dank ik hier iedereen eerst voor de moeite, om ervaringen met Depremievergelijker.nl te delen. Een compliment, of kritiek, ik heb het allemaal nodig om een hoog niveau van dienstverlening te bereiken en te behouden. Alle recensies op deze pagina’s zijn afkomstig van bestaande klanten en worden door mij niet veranderd of verwijderd.
Een verklaring over deze reviews vindt u hier.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 139 reviews
 by Teo en Bettie Bax
B E D A N K T

Beste Kees van den Berg,

Hartelijk dank voor je snelle reactie, met het goede bericht !Was de overheid en de rijbewijs-organisatie maar zo meedenkend en klantvriendelijk. . . . met hele vriendelijke groeten, Bettie & Teo Bax

 

Beste Teo en Betsie,Bedankt voor jullie leuke recensie.Heel graag gedaan natuurlijk!

 by A. Leakat
Alle tijd genomen voor een trouwe klant.

Beste heer van den Berg,

 

Ja, zo te zien is het wel naar mijn wens.

Mocht het zijn dat ik nog vragen of advies nodig hebt, dan zal ik me zeer zeker tot u wenden.

En vond het heel erg fijn dat u alle tijd heeft genomen voor een trouwe klant.

 

Met vriendelijke groet,

 

A. Leakat

Geachte heer Leakat,Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Ik stel uw loyaliteit zeer op prijs; het is nooit vanzelfsprekend.

 by Koen
Kees is een baas

Zeer kundig advies, meedenken, snel handelen en duidelijkheid. Kees is een baas! Deze man heeft mij enorm geholpen en uiteindelijk al mijn verzekeringswerk uit handen genomen. Bedankt Kees!

Beste Koen,Allereerst dank voor je lovende woorden. Je hebt zelf ook een groot aandeel gehad in het proces om een weerbarstige verzekeraar uiteindelijk te overtuigen. En daar moet je soms helaas wat "bazig" voor zijn:) Over het algemeen luisteren verzekeraars niet erg goed. En vaak staat de klant wat minder centraal, dan ze zelf altijd zo geestdriftig prediken . Klanten zijn dan premiebetalende objecten, in plaats van mensen die een oplossing zoeken. Daar hadden we hier echt mee te maken. Maar toch gelukt Koen! We houden contact.

 by R Lotgerink Bruinenberg
Oldtimerverzekering

Snel ,duidelijk en een scherpe premie
Geholpen door Kees van den berg
Toppie en ben er dik tevreden over!

Beste Ron,Een bijzondere premie voor een bijzondere auto. Het was ook voor mij een leuke klus. Heel graag gedaan dus. Wij houden contact.

 by Emile
Geweldig!

Geweldig om 1(!) aanspreekpunt te hebben voor al je polissen. Alles overzichtelijk in een app en altijd een snelle reactie. Absoluut een aanrader.

Beste Emile,Hartelijk dank voor je complimenten. Inderdaad, daar streefden we samen naar destijds: overzicht. Het ordenen van de zaken hebben we samen gedaan, dus een deel van alle lof valt ook zeker aan jou toe:)

 by S.e v.Berkel

Snelle en beleefde behandeling.heel tevreden met de afhandeling

Geachte mevrouw Van Berkel, beste Suze,Heel hartelijk dank voor uw lovende woorden. Het ging allemaal toch nog met wat haperingen door administratieve hindernissen, maar door uw snelle reacties steeds, kwam het goed.Dank u wel!

 by M. Bakker
Het komt altijd goed.

Het komt altijd goed bij Depremievergelijker. Ik heb er alle vertrouwen in en dat heb ik niet altijd direct, als ik met een verzekeraar of een klantenservice praat.

 by Ton Bakkers
Uitstekende service

Beste Kees,

In 2011 werd ik klant bij jouw kantoor en nu, door mijn emigratie, komt daar een einde aan.

Dank voor de goede beantwoording van mijn mails en de uitstekende serviceverlening.

Beste Ton, Hartelijk dank voor je complimenten. Het was ook mij in de afgelopen 10 jaar aangenaam om je van dienst te mogen zijn. Ik wens je heel veel geluk toe in het prachtige land waar je gaat wonen.Als je me nodig hebt, weet je mij te vinden (in Nederland:))

 by Marco de Graaf
Gouden Service

Bedankt maar weer voor de gouden service Kees. Waar onduidelijkheid is, duidelijkheid scheppen. Top geregeld. Echt gemeend

 

Beste Marco!Hartelijk dank hiervoor. Leuk! We hebben vaak contact en dat is ook voor mij altijd plezierig.

 by Dennis
Fenomenaal!

Beste Kees,
Dat je altijd al enorm je best gedaan hebt (en werkelijk altijd geslaagd bent) om een enorm scherpe aanbieding te doen onder vaak betere voorwaarden, was al bekend. Maar nu is ook bij werkelijke schade gebleken, dat je een enorme toegevoegde waarde had voor ons, en alles super hebt helpen afwikkelen. Enorm bedankt!!!

Dank je wel Dennis!Het was een hele exercitie inderdaad, maar je hebt zelf ook aan alle kanten meegewerkt. Dan loopt alles veel gemakkelijker. Heel graag gedaan dus.

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Naar boven