Reviews

Natuurlijk dank ik hier iedereen eerst voor de moeite, om ervaringen met Depremievergelijker.nl te delen. Een compliment, of kritiek, ik heb het allemaal nodig om een hoog niveau van dienstverlening te bereiken en te behouden. Alle recensies op deze pagina’s zijn afkomstig van bestaande klanten en worden door mij niet veranderd of verwijderd.
Een verklaring over deze reviews vindt u hier.

Verstuur uw review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf uw review

Depremievergelijker.nl
Gemiddelde rating:  
 117 reviews
door Amy opDepremievergelijker.nl
Topperdetoptop

Wederom een fantastische service! Niet te zakelijk, waardeert complimenten enorm en regelt alles perfect op tijd. Kees denkt goed mee en probeert zeker niet t geld uit je zak te trekken 🙂

Beste Amy,
Hartelijk dank voor deze leuke en persoonlijke recensie.
En zoals altijd: natuurlijk graag tot je dienst.

door Ninh opDepremievergelijker.nl

Na verhuizen zocht ik een andere voordelige verzekeringspakket voor mijn nieuwe woning. Dus zocht ik info op internet. Uiteindelijk kwam ik DePremievergelijker.nl , na verschillende reviews gelezen, een heel wat positief en ook een paar negatief, had ik eenbeetje twijfels of ik ga bij DePremievergelijker.nl afsluiten. Toch gaf ik voordeel van twijfels dus meld ik bij DePremievergelijker.nl aan. Toen kreeg ik antwoord van Kees. Hij had voor mij een zeer aantrekkelijke verzekeringspakket aangeboden. Na het afsluiten, kreeg ik lekkage van de keuken. Waarvan Kees 4 dagen later mij beantwoorden. Eerst hadden we elkaar verkeer begrijpen. Nadat ik hem via telefonisch contact heeft gehad en hem duidelijk had uitgelegd. Kreeg ik binnen een week een schade expert voor de deur!!!. Ik dacht dat hierna alles voorbij was. Een week later weer een water schade dit keer op de zolder. Kees had meteen voor mij geregeld. En binnen 2 dagen kreeg ik een telefoon van de verzekering. En 3 dagen later stond de schade expert weer bij mij voor de deur.
Kees, zonder je hulp waren deze ellende voor mij een nachtmerrie zou zijn. Gelukkig jij was voor mij om deze problemen op te lossen.
Ik ben echt blij dat ik bij DePremievergelijker.nl had goed gekozen. En nogmaals Kees heel erg bedankt dat jij voor mij gedaan had.

In een paar woorden: heel, heel graag gedaan Ninh. Ook bij schade sta ik graag tot je dienst. Zo hoort dat!

door M. Jacobs opDepremievergelijker.nl
Vergelijker werkte niet

Kan zijn dat ik wat fout deed, maar na alle gegevens ingevuld te hebben kreeg ik de mededeling dat op basis van de ingevulde gegevens geen premie berekend kon worden.

Geachte heer Jacobs,
Dank voor uw opmerking, maar bovenal jammer, dat er kennelijk iets niet naar behoren werkte.
Ik heb u per e-mail al gevraagd welke rekenmodule het precies betreft, maar ik kreeg daar geen reactie meer op.
Mailt u gerust even; hier worden namelijk geen storingen vastgesteld.

door Rene opDepremievergelijker.nl
Geen reactie op diverse mails

In het verleden altijd snel en netjes reactie op mails. Ondanks drie e-mails van twee weken geleden, mbt het omzetten van een berzekering en het beëindigen van een andere verzekering, helaas nog geen reactie mogen ontvangen. Hopelijk komt daar snel verandering in? Verder namelijk altijd tevreden over de service. Gr. Rene

René, een groot excuus.
Door een archiveringsfout ontsnapten je berichten aan mijn aandacht en ik vind dat echter vervelend. Het (technische) probleem is inmiddels opgelost en jouw verzoeken uiteraard verwerkt.

door Maarten opDepremievergelijker.nl
Geen reactie

Geen reactie na verschillende mail.
En kan niemand telefonisch bereiken.

Geachte heer Vermeer,
Depremievergelijker.nl is inderdaad een digitaal platform waarbij voornamelijk met e-mail wordt gewerkt.
Uw bericht werd in het weekend ontvangen, en ik probeer altijd binnen twee werkdagen te reageren. Vandaag is de tweede dag.
De royementsverklaring waar u naar vraagt, werd u op 11.12.2018 gezonden per e-mail, direct na uw royementsverzoek.
Desondanks vind ik het vervelend, dat u de service niet ervaart zoals deze bedoeld is: die moet namelijk uitstekend zijn.
Inmiddels mag ik toch uw nieuwe motorverzekering weer in orde maken.
Leuk!
Dank daarvoor; we zijn er uit.

Met vriendelijke groet,
Kees van den Berg

door Patty opDepremievergelijker.nl

Waar ik tegen een muur aanliep, was het via Depremievergelijker snel voor elkaar. En het scheelt me echt een hele hoop geld!!! Hartstikke bedankt!

door Henry opDepremievergelijker.nl
Dhr

Super goed bedrijf een dikke tien voor ons

Beste Henry,
Dank voor je mooie compliment, maar ik geef het ook terug. Er was nogal wat te doen om alle schadevrije jaren boven te krijgen, en daar heb je zelf veel, zo niet alles aan gedaan.
Ik hoop dat we nog lang mogen samenwerken.

door J. Heuperman opDepremievergelijker.nl
Super!!

Bestelwagenverzekeringen veranderen en opnieuw berekend was zeer snel voor elkaar.

Super!!
Snel geregeld, wat fijn!

Fijne dag nog en bedankt voor de snelle service!

Geen moeite Jip. Altijd graag tot je dienst! Je kunt zaterdag met een gerust hart instappen.

door Gremia bewind opDepremievergelijker.nl

De snelheid en service waarmee wij zijn geholpen is meer dan de 5 sterren waard. Klasse! In deze tijd is het lastig om voor clienten onder bewind een verzekering af te sluiten. Depremievergelijker heeft ons adequaat en snel geholpen met een aanbod die niet heeft geleidt tot torenhoge kosten die veel verzekeraars momenteel wel hanteren!

Hartelijk dank!
Graag gedaan; ik bewonderde uw vechtlust voor uw cliënt.

door Lesley Branderhorst opDepremievergelijker.nl
Verreweg uitmuntend

Zelf als leek op het gebied van verzekeringen is het erg fijn om professionele ondersteuning te krijgen bij het vergelijken en afsluiten van de juiste verzekering.

Na het eerst mail contact wist ik vrijwel zeker dat dit wel goed zat. Duidelijke uitleg en snelle reacties, ook in de late avonduren! Kees heeft zijn uitmuntende kennis gebruikt bij het afsluiten van mijn eerste motorverzekering. Ik ben hier zeer tevreden en dankbaar voor.

Kortom, ik heb een fijne en professionele ondersteuning met de juiste afhanfeling gehad en hoop nog lang te mogen samenwerken!

Beste Lesley,

Hartelijk dank voor je leuke reactie.
Inderdaad hebben we er een behoorlijke zoektocht op zitten, om voor een (evenzeer) behoorlijke motor de juiste motorverzekering te vinden.
Ik besef, dat ik de oorzaak was van een stevige portie keuzestress, maar soms komt er veel meer bij kijken dan je aanvankelijk denkt als je je motor verzekert.
Bij onze eerste contacten heb je je wensen duidelijk uiteengezet, en dat maakte het wat makkelijker voor mij.
Dus, ook een pluim voor jezelf 🙂

Ik hoop je nog lang van dienst te mogen blijven.

Pagina 1 van 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Naar boven