Rhion Verzekeringen komt met nieuw verzekeringspakket.

25 juli 2021 door
Rhion Verzekeringen met de nieuwe inboedelverzekering, opstalverzekering en een nieuw verzekeringspakket bij Depremievergelijker.nl

Rhion Verzekeringen komt met een nieuw verzekeringspakket naar Nederland. En dat is een goede ontwikkeling voor de Nederlandse consument. Want de vele fusies in Nederland tussen verzekeraars, maken de spoeling helaas steeds dunner. En te weinig concurrentie is nooit goed voor de klant. Er moet immers voldoende keuze zijn, als u een nieuw verzekeringspakket wilt afsluiten. Echter, langzaam maar zeker komen er steeds meer buitenlandse verzekeraars naar ons Land. En niet de minsten! Rhion Verzekeringen bijvoorbeeld, is een grote Duitse verzekeraar met een uitstekende naam en onderdeel van Rheinland Versicherungs A.G.

Het verzekeringspakket van Rhion Verzekeringen is opgebouwd uit uitstekende dekkingen.

De pakketverzekering die speciaal voor Nederland ontwikkeld is, biedt de volgende verzekeringen:

Dat lijkt weinig wereldschokkend, maar er zijn een aantal interessante extra’s aan elke dekking verbonden. Het is allemaal wat doordachter en klantvriendelijker dan we gewend zijn. Duitse degelijkheid waarschijnlijk. En het is daarom goed, dat nieuwkomer Rhion Verzekeringen de Nederlandse verzekeraars eens goed wakker schudt worden. Voor mijn klanten, ben ik in elk geval blij, want ook ik krijg meer mogelijkheden voor een goed advies.

Woonhuisverzekering

De woonhuisverzekering van Rhion Verzekeringen heeft standaard geen eigen risico, behalve het normale bedrag voor stormschaden (Euro 250,-) En dat is tegenwoordig steeds vaker bijzonder te noemen. Voorts valt op, dat deze dekking geheel naar eigen wensen in te richten valt:

  • het glas is standaard meeverzekerd (niet bij appartementen) en ook zonder eigen risico.
  • ook is een garantie opgenomen tegen onderverzekering tot maar liefst Euro 1.000.000,-
  • weer bijzonder: de laadpaal voor uw auto, maar ook zonnepanelen zijn automatisch meeverzekerd;
  • een vrijwillig eigen risico levert een aantrekkelijke premiebesparing op.
  • Rhion Verzekeringen heeft een eigen herstelnetwerk. Als u heeft gekozen voor een vrijwillig extra eigen risico, levert dit en u maakt gebruik van dit netwerk van Rhion, dan levert dat 50% korting op dit eigen risico op.

Inboedelverzekering

De nieuwe inboedelverzekering van Rhion Verzekeringen heeft ook geen standaard eigen risico, behalve voor bepaalde onderdelen. Hier informeer ik u graag over. Opvallend is ook, dat uw kantoorinventaris of gereedschappen voor uw beroep, automatisch zijn meeverzekerd tot Euro 15.000,- Ook de inboedelverzekering kunt u zelf samenstellen:

  • eventueel uit te breiden met een glasverzekering;
  • dekking voor buitenshuis is desgewenst mogelijk;
  • audio- en computerapparatuur zijn onbeperkt meeverzekerd;
  • de inboedel van een studerend kind op kamers is, onder voorwaarden, meeverzekerd.

Rhion verzekeringen heeft ook gekozen voor ruime verzekerde bedragen voor lijfsieraden (Euro 15.000,-) en bijzondere bezittingen (ook standaard Euro 15.000,-

Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP)

Ook hier weer een ruime dekking: het verzekerde bedrag op de AVP van Rhion Verzekeringen is euro 5.000.000,- en dat is een groot verschil met de concurrentie. Een puntje is er wel: een eigen risico van Euro 250,- voor schade die u toebrengt aan mobiele apparatuur van anderen.

Polisvoorwaarden van Rhion

Hier vindt u de polisvoorwaarden Rhion.

Premies van Rhion Verzekeringen de pakketkorting

De premies zijn, zo bleek na een aantal testberekeningen, uitermate scherp. Zeker als voor een wat hoger eigen risico wordt gekozen. Ook wordt er pakketkorting gegeven die kan oplopen tot 7%. Dit percentage wordt bereikt met vier verzekeringen. Omdat u ook de autoverzekering bij Rhion kunt onderbrengen, kunt u zo een zeer voordelige pakketverzekering samenstellen.

Controleer uw polissen van uw verzekeringspakket weer eens. Dat is altijd verstandig en u ziet, dat er misschien veel verbeterd. kan worden.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven