Opstalverzekering binnen de nieuwe pakketpolis

14 januari 2017 door

Nieuwe woonhuisverzekering bij Depremievergelijker.nl

Opstalverzekering vernieuwd bij Depremievergelijker.nl

Met de nieuwe pakketverzekeringen komen we ook met een geheel nieuwe verzekering voor de opstal. Vele opstalverzekeringen lopen al jaren, ooit eens “even snel” gelijk maar bij de hypotheek afgesloten. De premies blijken vaak hoog. Meestal is aan het verzekerde bedrag sinds de ingangsdatum, nauwelijks nog aandacht geschonken.

Alleen al aan het vaststellen van de te verzekeren waarde, hebben veel mensen een hekel. Een goed hulpmiddel is weliswaar de zogenaamde herbouwwaardemeter, maar ja, vul zo’n ding maar eens helemaal in. Met de nieuwe opstalverzekering hoeft dat niet meer. Oude woonhuisverzekeringen kunt u nu eenvoudig up-to-date brengen.

Nieuwe opstalverzekering zonder ingewikkelde berekeningen en zeer scherpe premie.

Welke voordelen biedt de nieuwe opstalverzekering u:

  • behalve de lage premie, nog eens 5% extra korting voor woningen gebouwd van 2002;
  • glasverzekering is natuurlijk in de dekking begrepen;
  • met een geringe toeslag op de premie verzekert u de garantie tegen onderverzekering
  • dekking naar keuze: Extra Uitgebreid of Meest Uitgebreid.

Hoe kunt u uw opstal snel met de juist herbouwwaarde snel een voordelig verzekeren

De nieuwe opstalverzekering kent vier verschillende klassen. Als u de herbouwwaarde opgeeft, wordt uw huis ingedeeld in één van de volgend klassen:

  • een herbouwwaarde tot € 175.000,-
  • een herbouwwaarde tot € 300.000,-
  • een herbouwwaarde tot € 500.000,-
  • een herbouwwaarde tot € 650.000,-

Zoals u ziet, zijn de klassen ruim opgezet zodat u uw opstal gemakkelijk kunt indelen. In de rekenmodule “berekening opstalverzekering” die u onder dit artikel aantreft, berekent u vervolgens snel en gemakkelijk uw premie. Desgewenst kunt u uw nieuwe woonhuisverzekering  direct afsluiten. Heeft u nog een lopende verzekering, maakt u dan gebruik van onze gratis opzegservice. Heeft u nog vragen over de nieuwe woonhuisverzekering, stelt u ze dan gerust via via een mailtje. Ik help u graag verder.

Direct de premie berekenen en de polisvoorwaarden in huis krijgen?

Ga dan naar de Berekening Opstalverzekering

De premies zijn gebaseerd op woonhuizen die gebouwd zijn van steen met een harde dekking. Voorts is deze nieuwe opstalverzekering niet als losse verzekering te sluiten; dus alleen in een pakket. Dat valt overigens in de meeste gevallen aanzienlijk goedkoper uit!

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven