Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven AVB

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, kortweg AVB genoemd, is een belangrijke verzekering voor uw bedrijf. Echter, ook een ingewikkelde verzekering die goed moet worden opgezet. Ik help u daar graag bij.

De Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) nodig?

Je bent als ondernemer al snel aansprakelijk. Voor schade aan goederen van een ander, voor “schade” aan personen, voor schade die je personeel kan leiden, voor schade door producten die je levert en zo gaat het maar door. Voorts neemt de claimcultuur toe,  dat is  onmiskenbaar een feit. Zonder een goede, en echt op het bedrijf toegesneden, AVB moet je niet ondernemen; de risico’s zijn daarvoor helaas te hoog (geworden)

Voor de meeste beroepen en bedrijven kunt u hier gelijk een offerte aanvragen en de aansprakelijkheidsverzekering zelfs direct afsluiten.

Voor beroepen in de sfeer van de zogenaamde trading, consultancy, coaching enzovoorts, is meestal nog een aanvraag op papier nodig. Het betreft dan een algemeen vragenformulier over uw bedrijf of beroep en een formulier met vragen over uw activiteiten.

De formulieren voor de AVB vindt u hier:

Algemeen vragenformulier voor Bedrijven

Aanvraagformulier Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven is een ingewikkelde verzekering. Ik help u graag om een goede polis te vinden voor een acceptabele premie.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven