Bestelautoverzekering vergelijken

bestelautoverzekering

Een bestelauto verzekeren? Met een goedkope bestelautoverzekering bij de grote verzekeraars? En met een hoge, extra internetkorting? Hier krijgt u hier snel de laagste premies. Want Depremievergelijker.nl is de specialist voor de bedrijfswagenverzekering. Als sinds 1988.

Home > Zakelijke Verzekeringen > Bestelautoverzekering vergelijken
  • Een bestelauto verzekeren bij de grote verzekeraars?
  • Bij uw eigen, onafhankelijke adviseur?
  • Altijd persoonlijke hulp bij schade?
  • Een gegarandeerd goedkope bestelautoverzekering?

In minder dan één minuut, heeft u het allemaal!
U beschikt over nieuwe, scherpe premies en uitstekende voorwaarden. Zo houden we voor u de kosten van elke bedrijfswagenverzekering zo laag mogelijk.

Waarom bij ons?

Waarom kiezen voor de Premievergelijker?

Krijg gratis onze extra diensten.

Overstappen, oude verzekeringen opzeggen, of hulp bij schade? Wij regelen het voor u!

Uw eigen tussenpersoon.

Verzekeren bij het assurantiekantoor van vroeger, met de techniek van nu.

100 % onafhankelijk.

Depremievergelijker is een zelfstandig advieskantoor en niet in eigendom van een verzekeraar.

Kies uw bestelautoverzekering

SchadeoorzaakWAWA
Beperkt-Casco
All Risk
(volledig casco)
Schade aan anderen
Brand
Diefstal en Inbraak
Storm
Ruitbreuk
Loslopende dieren
Botsingen en aanrijdingen
Te water raken
Vandalisme

Een bestelautoverzekering berekenen vraagt om een specialist, die de premies kent.

Een bestelautoverzekering vergelijken, vraagt om een andere benadering dan voor de autoverzekering voor personenauto’s. Dat komt, omdat er voor een goede bestelwagenverzekering, ook nog andere zaken komen kijken. En dat zijn vaak zaken, waar vaak niet aan gedacht wordt. Denk bijvoorbeeld aan de eventuele belettering op de auto, of aan de ingebouwde betimmering. Of aan een een goede transportverzekering voor de goederen die u vervoert.

Ook het gebruik van de bestelauto is van belang. Rijdt u de bestelwagen bijvoorbeeld alleen privé? Of wordt deze juist voornamelijk ingezet voor uw bedrijf? Hoe zit het met de BTW, en is er een goede pechhulp op uw bedrijfswagenverzekering van toepassing? Wat voor soort goederen vervoert u en hoe zijn deze verzekerd? Depremievergelijker.nl geeft u graag advies en regelt, wat er geregeld moet worden.

Extra zekerheid bij uw bestelautoverzekering

Heeft u pech onderweg? Dat is helemaal vervelend als u uw bestelauto eigenlijk geen uur kunt missen. De Pechhulpverzekering depremievergelijker.nl helpt u snel weer op weg.

Dure spullen aan boord? Dan is een Transportverzekering een goed idee, want dan heeft u dekking voor uw lading.

Een bedrijfsauto verzekeren met Extra zekerheid

Wij werken onder anderen met:

Artikelen

Goed om te weten over bestelautoverzekeringen

Schade en schadevrije jaren

Schade melden

Schade? Wij helpen u snel weer verder. En wij regelen voor u de financiële afwikkeling. En natuurli…

Lees meer

Wat anderen zeggen over de Depremievergelijker.nl

Veel gestelde vragen over bestelautoverzekeringen

Wat is een bestelautoverzekering?

Een bestelautoverzekering is een autoverzekering die speciaal gericht is op bestelauto’s.
Daarbij is rekening gehouden met het hogere gewicht en het hogere laadvermogen. Vaak wordt de BTW verrekend en soms ook de BPM. Met bestelwagens worden meestal ook meer kilometers gereden, en zijn de inrichting van de laadruimte en de belettering makkelijk mee te verzekeren.

Een bestelautoverzekering particulier. Kan dat?

U kunt een bestelauto prive verzekeren, dat is geen probleem. Als u geen bedrijf heeft,
maar de bestelwagen voor particulier gebruikt, kunt niet de BTW verrekenen. Maar verder maakt het voor de premie niet veel uit. Een bestelauto zakelijk verzekeren voor de zzp, biedt ook nog de mogelijkheid om met, of zonder de BPM te verzekeren.

Een bestelautoverzekering berekenen, wat heb ik nodig?

Om de premie voor een bestelwagen te te berekenen, heeft u het kenteken nodig. Wij kunnen dan de andere gegevens die nodig zijn, zoals bijvoorbeeld het gewicht en de waarde, voor u ophalen bij de de RDW. Dat is wel zo makkelijk. U kunt dan per direct uw bestelauto verzekeren.

Welke aanvullende verzekeringen zijn er?

Er zijn een aantal nuttige aanvullende verzekeringen af te sluiten bij uw autoverzekering. Denkt u bijvoorbeeld aan:
– ongevallenverzekering voor inzittenden;
– rechtsbijstandsverzekering;
– rechtsbijstand;
– pechhulp.

Hoe werkt het met schadevrije jaren?

Schadevrije jaren leveren een korting op de autoverzekering. Hoe meer jaren u schadevrij rijdt, hoe hoger de korting. Bij sommige autoverzekeraars tot wel 80%.
Als u een schade claimt, verliest u weer schadevrije jaren. Bij de meeste verzekeraars is dit 5 jaar.

Wat heb ik nodig om een autoverzekering af te sluiten?

Om een autoverzekering af te sluiten is het kenteken van de auto belangrijk. Met het kenteken kunnen wij al veel informatie over uw auto vinden. Ook dient u te beschikken over de meldcode van de auto (de laatste vier cijfers van het voertuigidentificatienummer) Natuurlijk zijn ook uw persoonlijke gegevens van belang: uw naam en geboortedatum, uw geboortedatum en uw adres.

Welke autoverzekering is het goedkoopste?

De goedkoopste autoverzekering bestaat niet. Dat is echt een fabel want elke situatie is anders. Daarom vergelijken wij voor u een groot aantal autoverzekeraars om de beste oplossing voor u te vinden.

Vanaf welke leeftijd is een autoverzekering goedkoper?

Vanaf de leeftijd van 24 jaar wordt de autoverzekering bij de meeste maatschappijen goedkoper.

Tot wanneer is een All Risk verzekering verstandig?

Vaak wordt gezegd, dat u All Risk verzekerd moet zijn tot de auto 8 jaar oud is. Maar iedere situatie is anders, en deze 8 jaar gaat lang niet voor iedereen op. Het hangt af van de waarde van de auto, van uw portemonnee, en van de premie. Zo eenvoudig is het. Als u al na 4 jaar weer een nieuwe auto te kopen, dan is een All Risk verzekering misschien niet meer nodig. Andere mensen moeten 10 jaar sparen en dan is verstandig om deze dekking langer aan te houden.

Wat is een meldcode en een tenaamstellingscode?

De tenaamstellingscode krijgt u van de RDW. De code heeft u nodig als u uw auto verkoopt, uitvoert, of schorst. Deze code heeft met de autoverzekering niets te maken. Vaak wordt de tenaamstellingscode verwart met de de zogenaamde meldcode. De meldcode is wèl nodig als u een auto gaat verzekeren. De meldcode bestaat uit de laatste vier cijfers van het chassisnummer, ook wel voertuigidentificatienummer genoemd.

Uw bestelautoverzekering bij uw eigen tussenpersoon.

Veilig online uw bestelwagen verzekeren, en toch een eigen tussenpersoon? Dan kunt u bij Depremievergelijker.nl altijd terugvallen voor advies en hulp bij schade. Bereken daarom hier een lage premie voor uw bestelautoverzekering.

En als u vragen heeft, stelt u deze dan gerust. Niet alleen bij het afsluiten, maar zolang de verzekering loopt. Een bestelautoverzekering vergelijken, kan bij ons altijd met een goed advies. Graag tot uw dienst!

Wagenpark bestelauto’s, en collectieve verzekeringen vergelijken.

Heeft u een bedrijf met meer dan 5 bedrijfsauto’s? Dan kunt u gebruik maken van een aanvullende wagenparkkorting. Alle bedrijfswagens binnen uw bedrijf tellen mee, om dit aantal te halen. Het gaat daarbij dus personenauto’s, bestelauto’s, werkmaterieel zoals vorkheftrucks, motoren enzovoorts. Neemt u voor deze collectieve verzekering desgewenst even contact met ons op.

Een bedrijfswagen verzekeren met de beste bedrijfswagenverzekering?

Voor de scherpste bestelautoverzekering vergelijkt Depremievergelijker.nl van tientallen verzekeraars de premie EN de voorwaarden. Een bestelwagenverzekering voor de ondernemer, maar ook voor particulieren.

Maar waar moet u nu bij al “het internetgeweld” op verzekeringsgebied” op letten?

U bent natuurlijk allereerst op zoek naar een scherpe premie voor uw bestelautoverzekering. Logisch!

Vergelijkt u echter, we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, ook de voorwaarden. Want op het internet verzekeren heeft niet alleen maar voordelen. Het kan allemaal net iets te snel en te impulsief gaan. En daarom zorgen wij er voor, dat u echt een goede offerte krijgt. Daarna blijven we natuurlijk tot uw beschikking! Na het afsluiten van de polis en gedurende de looptijd van uw bestelwagenverzekering.

Hoe kunnen wij u helpen met uw bestelautoverzekering?

Depremievergelijker.nl onderscheidt zich van andere aanbieders, door veel veel extra informatie te verschaffen. Kijkt u eens op het Kennisblog en de zeer uitgebreide verzameling met polisvoorwaarden. Wilt u echter eerst nog advies, neemt u dan gerust contact via Stel uw vraag.

Zoals gezegd, voor de bestelauto verzekering kunt u ook de polisvoorwaarden uitgebreid met elkaar vergelijken, door in de rekenmodule telkens drie verzekeringsmaatschappijen aan te vinken. Depremievergelijker.nl vergelijkt vervolgens de voorwaarden met elkaar voor u. Hoe zit het met het eigen risico, de afschrijvingsregeling, valt u terug in de korting als u geen schuld aan een schade heeft (no blaim, no claim) enzovoorts.

De goedkoopste bestelautoverzekering is niet altijd minder dan een dure verzekering, maar soms zijn er aanmerkelijke verschillen. Zo kunt u zelf goed nagaan wat voor u belangrijk is in de dekking en ook, waar u met een verzekering met wat mindere voorwaarden genoegen wilt nemen.

Overigens, als u er uit bent, dan blijft Depremievergelijker.nl u ook gedurende de looptijd van uw bestelautoverzekering met raad en daad terzijde staan. Bij vragen, mutaties en bij schaden. Een veilig gevoel voor vele jaren!

En bedenkt u zich toch nadat u de verzekering gesloten heeft? Binnen veertien dagen na ontvangst van de polis mag u uw bestelautoverzekering weigeren, en is de verzekering niet tot stand gekomen.

avatar

Kees van den Berg

Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven