And the winner is….Opel. Opel Combo!

13 juli 2021 door
Opel Combo verzekeren met een bestelautoverzekering van Depremievergelijker.nl
Foto: Opel

Toen Adam Opel in 1862 met zijn bedrijf begon, zou het nog 37 jaar duren, voordat de eerste auto de fabriek verliet. Adam begon namelijk met de productie van naaimachines, maar besloot later gelukkig, om auto’s te gaan bouwen. Opel zou nooit meer verdwenen als automerk, en is nog steeds populair. Het merk had jaren lang het imago van een zekere burgerlijkheid. Gedegen, zonder teveel opsmuk en vooral: betrouwbaar. Die tijd ligt al lang achter ons. Ook de nieuwe Opel Combo bewijst dat.

Opel Combo is de bestelauto van het jaar 2021.

Het is Opel…echt, het is Opel. Met de nieuwe Combo die is uitgeroepen tot de bestelauto van het jaar 2021. Bij de personenauto’s zagen we het al met de Insignia. Een bekroning op alle inspanningen, om een heel ander gezicht te krijgen. Het zorgvuldig opgebouwde imago van degelijkheid behouden, maar wel meedoen in het hogere segment. Zonder stoffigheid, maar ingetogen sportief. En dat lukte Opel bijzonder goed. En nu met hun nieuwe bedrijfsauto: de Opel Combo die uitstekende recensies kreeg. Het is een felicitatie waard!

In 2019 al uitgeroepen tot International Van of the Year.

Een jury van autojournalisten uit maar liefst 25 landen kozen in 2019 al voor de nieuwe Opel Combo als Van of Year. Het bijzondere is, dat de nieuwe Opel Combo nergens echt in uitblinkt, maar dat de optelsom van gemiddelden toch leidt naar een geweldige bestelauto. Voorts worden het grote rijplezier en de vernieuwende rijhulpsystemen genoemd. Daarbij springt vooral de overbelastingsindicator in het oog. Ook biedt Opel van oudsher een breed scala aan motoren en uitvoeringen aan. Dat spreek natuurlijk veel zakelijk gebruikers aan. Maatwerk is immers tot het uiterste mogelijk.

Opvallend, dat veel klanten met een bestelautoverzekering hier, bij Opel blijven

Bij de klanten die bij Depremievergelijker.nl ooit hun bestelautoverzekering hebben afgesloten, is het opvallend dat de keuze voor Opel, vaak een keuze voor de lange termijn is. Als Opel wordt vervangen, komt er meestal weer een andere Opel. Je hebt dus kennelijk niet alleen verstokte Mercedesrijders, Opel heeft ook zo’n groep.

Mooi, dat nu eens niet de allerduurste bestelauto uit het topsegment, deze bijzondere prijs mocht ontvangen.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven