Autoverzekering voor koeriers nu sterk in premie verlaagd

02 april 2009 door

Autoverzekering voor koeriers met scherpe premies

Depremievergelijker.nl helpt de kleinere koeriersbedrijven met een nieuwe koeriersverzekering: de KoerierVoordeelPolis. Autoverzekeringen voor veel koeriersbedrijven zijn van oudsher altijd dure polissen geweest. De heel grote koeriersdiensten konden altijd nog wel de nodige kortingen bedingen bij verzekeraars.

Voor de wat kleinere, veelal regionaal werkende, koeriers was dat een stuk moeilijker. Daar komt met deze speciale autoverzekering voor koeriers een einde aan.

Voor welke koeriersdienst is de nieuwe koerierspolis geschikt

  • voor koeriers die regionaal werken, tot zo’n honderd kilometer van de vestigingsplaats;
  • die bestuurders hebben, met een vast dienstverband;
  • maximaal vijf voertuigen in bezit hebben;

Als bijkomende spelregel geldt, dat indien bij schade blijkt dat er meer dan vijf voertuigen zijn, een extra eigen risico geldt van € 500,- per gebeurtenis.

Hoe maakt u uw nieuwe koersverzekering compleet

Bij deze nieuwe bestelautoverzekering voor koeriers kunt u eenvoudig de volgende extra dekkingen snel en voordelig meeverzekeren:

  • Ongevallen Inzittendenverzekering Koeriers;
  • Schade Inzittendenverzekering Koeriers;
  • Rechtsbijstandverzekering Koeriers.

En, heeft u vragen over de nieuwe KoerierVoordeelPolis van Depremievergelijker.nl ? Stelt u ze dan gerust via Stel uw vraag

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven