Slagersverzekering kan ook met lagere premies

17 januari 2017 door
De complete slagersverzekering van Depremievergelijker.nl

U bent slager. En u heeft een slagerij. Ik heb een assurantiekantoor. Dus wat moeten we met elkaar…
Ik weet wel wat: ik ben namelijk een enorme (enorme!) liefhebber van een goed stukje vlees.
En dat schept al jaren een band met de slagerswereld. Want ik praat er graag over. Over alles wat met vlees te maken heeft. En zeg nu zelf, dat is toch (nog) leuker dan alleen over een slagersverzekering te spreken met elkaar.
Een slagerij verzekeren vraagt ervaring, maar vooral een scherp oog voor de kosten. Want de slager moet vechten in deze tijd. De resultaten staan onder druk. Onder grote druk. Ik hoor het steeds vaker van mijn klanten in het slagersvak.

Een complete slagersverzekering met lagere premies is belangrijk voor het bedrijf.

De consument gaat steeds meer voor de bodemprijzen van grote supermarkten. De zin voor kwaliteit en vakmanschap lijkt het vaker af te leggen tegen de hoogte van de prijs. De slager, de vakman, in zijn eigen winkel, is zelf aanwezig. Voor advies, voor het beste, voor versheid. Maar hij moet de consument steeds harder en vaker overtuigen van zijn meerwaarde. Druk op de omzet, en stijgende kosten; kosten die omlaag moeten. Een slagersverzekering met een lagere premie is daarom meer dan welkom. Maar wel een complete verzekering! Die alle voorkomende risico’s goed afdekt. Geen uitgeklede polissen waarbij goedkoop weer eens duurkoop blijkt. En daarom: ik bied u een uitstekende slagerijverzekering met extra internetkorting. En toch van de grote, gerenommeerde verzekeraars.

Welke dekkingen zijn er mogelijk op de slagersverzekering van Depremievergelijker?

Het gaat er bij een  slagers verzekering goede allereerst om, te bekijken wat echt nodig is. Geen flauwekul, maar ook geen onverwachte tegenvallers als een stormschade aan de dure lichtreclame boven de winkel. En hoe vaak wordt die koelschade niet vergeten. Echt, het gebeurt. Eén van de eerste slagersverzekeringen die ik mocht verzorgen, was bij een slager die door stroomuitval een enorme koelschade leed. Vlak voor kerst (natuurlijk weer) met een uitgevallen koeling vol kerstbestellingen. De slagerijverzekering kwam daardoor naar mij, maar een drama was het wel.

Wat kunnen we verzekeren voor de slagerij; of het allemaal nodig is, is een ander verhaal.

  • het bedrijfsgebouw, dus “de winkel” en eventueel het glas (ook in de vitrines)
  • de inventaris en de handelsgoederen en eventueel koelschade;
  • geld;
  • de bedrijfsschade (gederfde winst en vaste kosten)
  • de aansprakelijkheid van de slager;
  • eventuele lichtreclame;
  • rechtsbijstand;
  • de goederen die de slager zelf vervoert.

Verder nog wat dekkingen die (nog strenger) afgewogen moeten worden zoals bijvoorbeeld winkelelektronica, schade aan het milieu, en verlies van uw administratie. Er kan veel, maar is het allemaal nodig….

Voorts: de zorgverzekering, maar dan met collectiviteitskorting en: de autoverzekering en bestelautoverzekering. Daar kunnen we geld verdienen met de premies!

De slagerijverzekering eerst zelf eens berekenen?

U kunt hier gelijk eens kijken wat ik u aanbieden: MKB-verzekering voor de slager

Wilt u, dat ik een offerte maak voor u? Stuurt u dan een even kort verzoek naar info@depremievergelijker.nl
Ik hoop dan ook eens met u te mogen praten over verzekeringen en verzekeren, maar vooral over “de wondere wereld van Vleesch”

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven