VVE Verzekering

VVE-Verzekering voor de grote en kleine VVE. Een passend VVE-pakket met scherpe premies bij Depremievergelijker.nlEen VVE Verzekering vraagt om goede begeleiding.

Een VVE Verzekering vergelijken en een onafhankelijk advies, bij de specialist krijgt u het allemaal. Het VVE Verzekeringspakket van Depremievergelijker.nl immers, neemt u veel zorgen uit handen.

Vereniging van Eigenaren VVE, hoe de juiste VVE verzekering kiezen…

De VVE, je komt er samen in terecht, als je samen de passie voor dat ene gebouw deelt.

En dan blijkt, dat die passie je in een zo’n geheel andere situatie brengt dan als huurder, of iemand die een “zelfstandig” huis koopt. Alles aan het gebouw is immers gezamenlijk bezit.

Bezit, dat onderhouden en verzekerd moet worden.

Ook de ontwikkeling van de Vereniging van Eigenaren als rechtsvorm heeft niet stil gestaan in de afgelopen decennia. Van een “eenvoudig” overlegorgaan over het groen rond het gebouw tot, je kunt het rustig zeggen, een volwaardig bedrijf waar veel geld bij betrokken is.

Voor één van de managementtaken waar het bestuur de VVE voor staat, de benodigde VVE Verzekeringen, kunnen we het makkelijk maken: ook voor de VVE heeft Depremievergelijker.nl sinds kort een handige rekenmodule beschikbaar. De belangrijkste dekkingen kunt u snel berekenen:

  • VVE Verzekering Opstal
  • Aansprakelijkheidsverzekering VVE
  • Rechtsbijstandsverzekering VVE
  • VVE Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

Een goed pakket, bij de grote gerenommeerde verzekeraars en snel te regelen.

Hier berekent u in één keer een goed verzekeringspakket voor de VVE:

Naar boven