Zorgverzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken? Bij Depremievergelijker.nl ziet je direct welke pakket het beste past.

Zorgverzekering vergelijken, ieder jaar weer een zorg…of niet?

Uw zorgverzekering vergelijken is elk jaar weer een tijdrovende klus. Zorgverzekeraars bestoken u in december op televisie, op de radio en op social media. Er wordt druk zo druk reclame gemaakt, dat je er bijna onrustig van wordt. Want het aanbod is immers enorm groot. En je moet het maar uitzoeken.

Ik wil u graag helpen om een goede keuze te maken; u staat er niet alleen voor. Ook na het afsluiten.

Daarom ik ben al eerder voor u begonnen, met het vergelijken van premies en voorwaarden. De onderzochte zorgverzekeraars moeten uitblinken in kwaliteit klantvriendelijkheid. Dat was het uitgangspunt. En bij de grote maatschappijen, heeft onze partner in zorgverzekering, Upiva, interessante kortingen kunnen bedingen.

En komt u er niet uit, of heeft u vragen, laat het direct weten via Contact.

Zo kunt u nuchter een verzekeraar te kiezen voor de zorg die bij u past. Inclusief een handige opzegservice, en heel veel keuze. Ik werk hiervoor samen met Upiva, die voor de grote zorgverzekeraars de administratie voert voor de verzekerden van Depremievergelijker.nl  Als u uw nieuwe zorgverzekering afsluit, wordt voor opzegging van uw huidige verzekering gezorgd. Daar heeft u dus geen omkijken naar.

Waar op te letten bij uw nieuwe zorgverzekering.

De Basisverzekering heeft een aantal wettelijk voorgeschreven vergoedingen.
U kunt kiezen tussen een zogenaamde restitutiepolis en een naturapolis. Bij de restitutiepolis kunt u zelf uw zorgverlener kiezen, bij de naturaverzekering kunt u in principe alleen naar zorgverleners met wie uw zorgverzekeraar een contract heeft.
De grote zorgverzekeraars, zoals VGZ, Achmea en CZ dekken overigens wel zo’n 70% tot 80% van “de zorgmarkt” Het is dus maar, waar u zelf het beste gevoel bij heeft. U kunt dit in de vergelijker aangeven.

U kunt kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen:

  • fysiotherapie;
  • medische hulp buitenland;
  • alternatieve geneeswijzen;
  • anticonceptie vanaf 21 jaar;
  • brillen en lenzen;
  • medicijnen;
  • orthodontie;
  • zwangerschap;

Deze extra aanvullingen komen in de vergelijker vanzelf langs.

Aanvullende verzekeringen voor tandheelkunde.

Een zorgverzekering vergelijken kan nu snel en eenvoudig.

Uw oude verzekering wordt opgezegd door ons, en u bent verzekerd van een zeer voordelige premie. En, altijd bij één van de gerenommeerde zorgverzekeraars.

Wij werken onder anderen met:

Wat anderen zeggen over de Depremievergelijker.nl

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven