Zorgverzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken, ieder jaar weer een zorg…of niet?

Uw zorgverzekering vergelijken is ieder jaar weer een hele klus. Zorgverzekeraars bestoken u in december op televisie, op de radio en op de social media; overal blijkt hoe belangrijk u bent. En daarna wordt het weer stil…Overstappen of niet….en is dat dan niet lastig en bewerkelijk…..
Een zorgverzekering vergelijken bij Depremievergelijker.nl is eenvoudig, want ik ben al eerder voor u begonnen met het vergelijken van premies en voorwaarden. Daarom bied ik u voor het jaar 2017 een heldere, onafhankelijke vergelijker aan voor zorgverzekeringen.
Met gegarandeerd zeer scherpe premies. U vindt de nieuwe rekenmodule om zorgverzekeringen te vergelijken en direct te besparen via de volgende link:

—->Direct premies vergelijken en eventueel direct af te sluiten zonder zorgen.

Zo kunt u nuchter een verzekeraar te kiezen voor de zorg die bij u past. Inclusief de exclusieve zeer voordelige Zorgvoordeelpolis, een handige opzegservice, en heel veel keuze. Ik werk hiervoor samen met Aevitae, die voor de grote zorgverzekeraars de administratie voert voor de verzekerde van Depremievergelijker.nl  Als u uw nieuwe zorgverzekering afsluit, wordt voor opzegging van uw huidige verzekering gezorgd. Daar heeft u dus geen omkijken naar.

Waar op te letten bij uw nieuwe zorgverzekering.

1)
De Basisverzekering heeft een aantal wettelijk voorgeschreven vergoedingen.
U kunt kiezen tussen een zogenaamde restitutiepolis en een naturapolis. Bij de restitutiepolis kunt u zelf uw zorgverlener kiezen, bij de naturaverzekering kunt u in principe alleen naar zorgverleners met wie uw zorgverzekeraar een contract heeft.
De grote zorgverzekeraars, zoals VGZ, Achmea en CZ dekken overigens wel zo’n 70% tot 80% van “de zorgmarkt” Het is dus maar, waar u zelf het beste gevoel bij heeft. U kunt de premieresultaten zo dadelijk filteren naar alleen een naturaverzekering, alleen restitutieverzekering of beide vormen laten berekenen.

2)
U kunt kiezen uit de volgende aanvullende verzekeringen die al handig op een rijt je zijn gezet:

  • fysiotherapie;
  • medische hulp buitenland;
  • alternatieve geneeswijzen;
  • anticonceptie vanaf 21 jaar;
  • brillen en lenzen;
  • medicijnen;
  • orthodontie;
  • zwangerschap;

3)
Tenslotte zijn er natuurlijk enige aanvullende verzekeringen voor tandheelkunde.

Een zorgverzekering vergelijken kan nu snel en eenvoudig, uw oude verzekering wordt opgezegd door ons en u bent verzekerd van een zeer voordelige premie bij één van de gerenommeerde zorgverzekeraars.

Naar boven