Collectieve Zorgverzekering Zelfstandigen

Collectieve zorgverzekering voor de eenmanszaak, ZZP en MKB.

Voor zelfstandigen is er de collectieve zorgverzekering van Depremievergelijker.nl

Als specialist in collectieve verzekeringen, heeft Depremievergelijker.nl bij een aantal zorgverzekeraars een voordelige collectieve regeling. Een collectieve zorgverzekering, die ook open staat voor de eenmanszaak.
Aan iedereen met een bedrijf, bieden we deze collectieve ziektekostenverzekering aan. En zowel de eigenaar als de medewerkers kunnen er gebruik van maken.

Met korting op de basisverzekering en op alle aanvullende verzekeringen!

Voor de premies voor deze scherpe collectieve zorgverzekeringen 2022 klikt u snel u hier:

Voor deze collectieve zorgverzekering voor het MKB, werken we nauw samen met Upiva. Eén van de oudste en grootste specialisten op dit gebied. Via Upiva bereiken we een groot aantal zorgverzekeraars zoals CZ, Menzis, Nationale-Nederlanden, Ohra, ONVZ enzovoorts.

Wat krijgt u met deze collectieve zorgverzekering van Depremievergelijker.nl?

  • een zeer scherpe (collectieve) premie;
  • een betere dekking; zelfs beter dan voor individueel verzekerden!
  • keuze uit verschillende zorgverzekeraars;
  • opzegging VOOR 31.12.2021 van uw huidige verzekering.

Er is door veel zakelijke klanten gevraagd naar een collectieve verzekering, om de alsmaar stijgende premies wat te drukken. Maar bij welke verzekeraars dan?
Na het nodige speurwerk, is het dus Upiva geworden, omdat men samenwerkt met vele zorgverzekeraars.
We kregen daar zeer goede deals, voor onze collectieve zorgverzekering. Bij verschillende verzekeraars.

Upiva komt altijd positief in het nieuws, heeft een voortreffelijke klantenservice en verreweg de beste collectieve regelingen. U bepaalt zelf bij welke zorgverzekeraar u verzekerd wilt zijn, en wij bieden u, samen met Upiva alle ondersteuning die u wenst, door het jaar heen. Dan is het allemaal minder afstandelijk.

Van harte aanbevolen dus!

Een collectieve verzekering die verder gaat dan alleen zorgkosten betalen.

Veel zorgverzekeraars bieden u en uw eventuele medewerkers meer, dan alleen zorgnota’s betalen. Preventie krijgt veel aandacht, om te voorkomen dat u ziek wordt. Ook zijn er allerlei regelingen voor het opvragen van een second opinion, en wachtlijstbemiddeling.

Wij werken onder anderen met:

Waarom bij Depremievergelijker.nl

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Naar boven