Kindvriendelijk Ziekenhuis

16 december 2008 door

Voor kinderen is het ene ziekenhuis het andere niet…CZ helpt.

Als uw kind moet worden opgenomen in het ziekenhuis, is dat erg vervelend. Voor een kind is het vaak een akelige gebeurtenis en voor de rest van het gezin eigenlijk evenzeer. U wilt dat uw kind in een zo prettig mogelijke omgeving terecht komt. CZ stimuleert ziekenhuizen aktief om te voldoen aan de eisen van de Vereniging Kind en Ziekehuis.

CZ stelde inmiddels een databank samen van alle ziekenhuizen die al aan de richtlijnen en eisen van deze vereniging voldoen. Deze kindvriendelijke ziekenhuizen vindt u hier:

Natuurlijk kunt u als klant van Depremievergelijker.nl voor nader advies altijd even contact met ons opnemen op 0164 21 2300 of info@depremievergelijker.nl of met de CZ-Klantenservice op 0900-0949

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven