Wachtlijstbemiddeling CZ

19 december 2008 door

De unieke wachtlijstbemiddeling van CZ

Vele zorgverzekeraars bieden wel (een vorm van) wachtlijstbemiddeling. CZ blijkt in dit opzicht echter bijzonder effectief te opereren. Wachttijden zijn natuurlijk altijd vervelend maar CZ helpt u snel het ziekenhuis te vinden waar u snel behandeld kunt worden. Dat hoort immers ook bij een goede zorgverzekering.

Betreft het een behandeling op een polikliniek, dan kan dit door de wachtlijstbemiddeling van CZ vaak binnen 5 dagen al. Dient er een opname in een ziekenhuis plaats te vinden, dan lukt dit in de meeste gevallen binnen tien dagen. Zo kreeg CZ het in 2007 voor elkaar om hun verzekerden gemiddeld zes weken eerder aan een afspraak te helpen. Uiteraard verschillen de termijnen per onderzoek, opname of behandeling, maar we hebben deze snelle service in de afgelopen jaren toch als een groot pluspunt ervaren voor de klanten van Depremievergelijker.nl

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven