Ziekenhuizen vergelijken bij Depremievergelijker.nl

29 oktober 2008 door

Ziekenhuizen vergelijken is door CZ Zorgverzekeringen mogelijk gemaakt.

Depremievergeijker.nl heeft een uitstekende samenwerking met zorgverekeraar CZ Aktief in Gezondheid. CZ is één van de grootste zorgverzekeraars van ons land en viel ons al langer op door de ruime vergoedingen, de kwaliteit van de administratie en de bijzonder snelle afhandeling van nota’s.

Vooral echter, is de aanspreekbaarheid van deze verzekeraar opvallend goed en dat blijkt vaak meer waard dan de absoluut laagste premie.  Het is daarom dat we weer een novitiet van CZ onder de aandacht brengen. Daar waar wij premies vergelijken, vergelijkt CZ ziekenhuizen met elkaar en dat is nu voor u wel heel gemakkelijk gemaakt.

Vergelijkingen van ziekenhuizen zijn zijn nooit compleet.

In de ziekenhuisvergelijker heeft CZ voor bepaalde veel voorkomende aandoeningen ervaringen van patienten, wachttijden enz, op een rij gezet per ziekenhuis. Voor een aantal van deze aandoeningen zijn ook veel gegevens verzameld over de medisch-inhoudelijke kwaliteit van de behandeling. Voorbeelden daarvan zijn de kwaliteit van de nazorg (als deze al geregeld wordt!) en wat er gedaan wordt aan pijnbestrijding.

Natuurlijk zijn er vele faktoren die van belang zijn om de kwaliteit van een ziekenhuis te beoordelen. Daarbij verschillen de wensen van mens tot mens en ieder beoordeelt bepaalde zaken ook weer naar zijn of haar eigen inzicht. Bij de ziekenhuisvergelijker kunt u daarom ziekenhuizen op zaken die u zelf echt belangrijk vindt. Geheel compleet kan zo’n vergelijking, zoals u zult begrijpen, nooit zijn, maar de vergelijker biedt toch een heel aardig inzicht.

Ziekenhuizen vergelijken, hoe werkt het?

Via onderstaande link komt u direct bij de Ziekenhuisvergelijker terecht. U kiest aldaar het specialisme en de aandoening die u heeft. Vervolgens verschijnt de landkaart van Nederland en wordt met rode bolletjes aangegeven waar u zich kunt laten behandelen. Als u op het bolletje klikt, wordt nadere informatie gegeven over hoe de behandeling in het gekozen ziekenhuis verloopt. U kunt zelfs ziekenhuizen op postcode zoeken en met elkaar vergelijken.

U vindt de ziekenhuisvergelijker van CZ Aktief in Gezondheid via de volgende link:

Een premie berekenen voor een zorgverzekering bij CZ en eventueel direct afsluiten kan hier:

Uw huidige verzekering zeggen wij desgewenst voor u op.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven