Uw zorgverzekering kan goedkoper

25 november 2013 door

Zorgverzekeringen vergelijken, overstappen kan lonen.

De zorgverzekering vergelijken is elk jaar weer veel werk. Verschillende aanbieders bestoken u in het najaar op televisie, op de radio en op social media en dingen naar uw gunsten.En daarna wordt het weer stil. Vaak niet zonder succes, want velen stappen toch over, in de hoop de beste verzekering gesloten te hebben. Doe je dat te vroeg, dan kan het resultaat mager zijn.

En toch, uw zorgverzekering kan goedkoper.

Zoals enige weken geleden aangekondigd, kan ik u nu ook een premievergelijker bieden voor uw zorgverzekering. Daar is vaak om gevraagd en het resultaat, zo zult u zien, mag er zijn.

Bij diverse grote zorgverzekeraars kan ik u een hoge korting  aanbieden. Met deze kortingen bespaart u al snel 10% op uw zorgpremie, zonder dat u hiervoor kwaliteit hoeft in te leveren.

Uw zorgverzekering kan goedkoper bij Depremievergelijker.nl

Zeer voordelig: ZorgVoordeelPolis®

Bovendien is er nu voor u de unieke ZorgVoordeelPolis® bieden. Deze uitstekende zorgverzekering is voor velen de ‘beste koop’, omdat er tot wel 15% korting op de aanvullende verzekeringen wordt verleend! Bovendien heeft u de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen.

Zo heb ik voor u altijd een zorgverzekering, die perfect bij u past. Al vanaf Euro 84,60 per maand!

Op Depremievergelijker.nl kunt u gemakkelijk de zorgverzekeringen van verschillende zorgverzekeraars en de ZorgVoordeelPolis® vergelijken, op basis van de door u ingegeven wensen. U ziet gelijk wat u kunt besparen. De korting is namelijk al voor u verwerkt in de premie.

Aevitae

Voor mijn verzekerden zijn een aantal unieke zorgverzekeringen samengesteld. Ik heb daarvoor samenwerking gezocht met Aevitae, een bekende assuradeur die voor de grote verzekeraars (VGZ, Achmea, ASR enz.) de administratie mag voeren voor de zorgverzekeringen van Depremievergelijker.nl. Snelle hulp en korte lijnen, dat was de opzet.

Een voordeliger zorgverzekering? Bereken hier direct uw voordeel:

https://www.depremievergelijker.nl/24/zorgverzekering-vergelijken/

Advies nodig? Mocht u hulp nodig hebben, zendt u mij dan gerust even een berichtje: info@depremievergelijker.nl

Uw zorgverzekering kan goedkoper, bij Depremievergelijker.nl natuurlijk.

Met vriendelijke groet,

Depremievergelijker.nl Kees van den Berg

 

Naar boven