Uw zorgverzekering kan goedkoper

25 november 2013 door

Zorgverzekeringen vergelijken, overstappen kan lonen.

De zorgverzekering kan goedkoper, maar vergelijken is elk jaar weer veel werk. Verschillende aanbieders bestoken u in het najaar op televisie, op de radio en op social media. En daarna wordt het weer stil. Vaak niet zonder succes, want veel mensen stappen toch over, in de hoop de beste verzekering gesloten te hebben. Doe je dat te vroeg, dan kan het resultaat mager zijn.

En toch, uw zorgverzekering kan goedkoper.

Zoals enige weken geleden aangekondigd, kan ik u nu ook een premievergelijker bieden voor uw zorgverzekering. Daar is vaak om gevraagd en het resultaat, zo zult u zien, mag er zijn.

Bij diverse grote zorgverzekeraars kan ik u een hoge korting  aanbieden. Met deze kortingen bespaart u al snel 10% op uw zorgpremie, zonder dat u hiervoor kwaliteit hoeft in te leveren.

Uw zorgverzekering kan goedkoper bij Depremievergelijker.nl

Zeer voordelig: ZorgVoordeelPolis®

Bovendien is er nu voor u de unieke ZorgVoordeelPolis® bieden. Deze uitstekende zorgverzekering is voor velen de ‘beste koop’, omdat er tot wel 15% korting op de aanvullende verzekeringen wordt verleend! Bovendien heeft u de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen.

Op Depremievergelijker.nl kunt u gemakkelijk de zorgverzekeringen van verschillende zorgverzekeraars en de ZorgVoordeelPolis® vergelijken, op basis van de door u ingegeven wensen. U ziet gelijk wat u kunt besparen. De korting is namelijk al voor u verwerkt in de premie.

Upiva

Voor mijn verzekerden zijn een aantal unieke zorgverzekeringen samengesteld. Ik heb daarvoor samenwerking gezocht met Upiva, een bekende assuradeur die voor de grote zorgverzekeraars. (VGZ, Achmea, ASR enzovoorts) Upiva voert de administrati evoor de zorgverzekeringen van Depremievergelijker.nl. Snelle hulp en korte lijnen, dat was de opzet. Uw zorgverzekering kan goedkoper! Bereken hier direct uw voordeel:

Advies nodig? Mocht u hulp nodig hebben, zendt u mij dan gerust even een berichtje: info@depremievergelijker.nl

Uw zorgverzekering kan goedkoper, bij Depremievergelijker.nl natuurlijk.

Kees van den Berg

avatar
Kees van den Berg was een aantal jaren inspecteur bij Delta Lloyd. Vanaf 1988 is hij onafhankelijk assurantieadviseur. Verzekeren op internet is snel gegroeid, maar consumenten en ondernemers missen vaak het menselijke contact. Depremievergelijker.nl is daarom een gewoon “ouderwets” assurantiekantoor gebleven. Met de persoonlijke service van vroeger, en de digitale techniek van nu.
Depremievergelijker.nl
Average rating:  
 0 reviews
Naar boven